doktorun dediklerini birbir yap canım kendi sıcak tut üşütme sakın
yazdım ya güzelim bi önceki sayfada bana dua edin kıslarrrsüprizzzzz
hımmm :) toprakdelikafadulden seni tutıyım ben ozaman kıs cok kalabalıgız bazen kımınle ne konustugumu unutuyom du hafızaya kazıyım :1hug:
güle güle canım kendine çok dikkat et görüşürüz sonra hayırlı haberlerini bekliyoruzneyse ben çıkıyorum kızlar anneme gidicem ona bu zamanlarda okadar ihtiyacım varki
merhaba canım ,canım umut listesine mi eklim hamilemi anlamadım tarih te 20 mayıs ama hamilemisin aşılama falan mı oldun .anlatırsan kendini bize.hem tanışmış oluruz. tatlımmmmmm:1hug:
kız unutma beni ben nohutun annesi beryal :lepi:
merhaba canım ,
3 yıllık evliyim..mayıs ın 2 si ve 3üçünde iki gün üst üste ilk aşılamımı oldummmm...beklenen tarih 20 mayıs:1hug:
amin canım allah sizlerde versin inşallah:1hug:
neyse ben çıkıyorum kızlar anneme gidicem ona bu zamanlarda okadar ihtiyacım varki
merhaba canım ,
3 yıllık evliyim..mayıs ın 2 si ve 3üçünde iki gün üst üste ilk aşılamımı oldummmm...beklenen tarih 20 mayıs:1hug:
kızlar kanal d yi açın hemen uzman doktor konuşuyo dinleyin .doğurganlığa etkili bitkiler ne? yumurta attırıcı .erkeğe faydalı bitkiler.bebek olsun diye yenecek ve içilecek şifalı bitkiler ne ? hepsini açıklıyacaklarmış hadi açın. KANAL D Yİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?