Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales canım kız bişi sorcam ben kaçırmışım galiba pazartesi ne sonucun çıkacak???

canım esca pazartesi günü doktora gidicek .bu arada adet olmadı daha o gün hem test yapmayı planlıyo .pazartesi den önce test yapmasını yasakladım toprağı olarak .geçen ay erkenden yapmıştı umutlanmıştı sonra üzüldü .şimdi adetini biraz geçsin halen adet olamadıysa test yapacak.
canım bu arada 3 sayfa arkada falan gebelikte beslenme diye yazılar ekledim oku istersen

ben çıkıyorum arkadaşlar sonra yine gelirim yemek hazlıyacam benim adam gelecek ben daha birşey yapmadım :))))

tamam canım ...:1hug: ilgin için teşekkürlerrr..görüşmek üzere hoşçakalın.a.s.

kızlar dikkat ettinizmi umut ve hamile listesinde hamileler listesindekiler ne çok oldu çoğaldı walla MAŞALLAH NE GÜZEL
valla hamile tarafı çoğalsında umut listesindekiler çoğalmasın hepsi hamiel olsun direk demi
hiçbirimiz artık adet olmak istemiyoruz gelmesin kırmızılar bebişler gelsin inşallah:1hug:
Ayy canım ben adet olayım diye ugraşıyorum 2 aydır adet olmadım bebekde istiyorm ama ilk hedef adet olabilmek bi başarsam soğan kürüdemi işe yaramıyor ne 8 gün oldu hala hareket yok sadece gögüste hassasiyet
amin canım .inşallah umut listesindekiler de hızla hamileler tarafına geçer .hamile tarafı çoğalıyo zaten ne güzelya hamileler listesi süper gidiyo maşallahhhhhh
Çoğalsınlar maşallah hepsine

canım ben aşılama olmuştum mide bulantım olmadı ama bel ağrım olmuştu. oturup kalkarken kasık ağrımda oluyordu. sonuç güzel olacak inşallah:Saruboceq:
benim çok fazla sancım ağrılarım...dr. ma söledim çok iyi dio inşallh devam eder dedi...napalım sonuç güzel olsunda ..:1hug:

saol canım benim ya inşallah hayırlı haberlerle gelirim üzmüyorum kendimi çünkü üzüldüğüm anda eşimin bile moralş nozuluyor 11 inde doktora gitmemi bile istemiyor aslında bir kere gittin bir sorun yokmuş neden üsteliyorsun diyor biliyorum ama belki ben yumurtlama günlerimi bilmiyorumdur hiç değilse bebiş yoksa bile doktorun tavsiyesiyle belki bebiş olur

kızlar emin değilim ama hamişim sanırım
kız hadi hayırlısı canım benim inşallah bebiş olur
vallahi sorma birşey değil eve yakında kamera felan yerleştirecekler ben ne yapıyorum diye bakacaklar :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kayracım dur heyecanlandım şimdi test mi yaptın:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anlamadım ciddimisin nasıl yani anlatsana ya çatlıycam kızzzzz kayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
esasında umutsuz değilim ama çok umutlanmak istemiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi ama escalesin hamile haberini alsam ben hamile olmuşum gibi sevinecem
canım benim ya kıyamam ben sana inşallah sendende bebiş haberleri alırız :asigim::asigim::asigim:

o zaman canım doktorun dediklerini muhakkak uygula canım
:Saruboceq: ayy inşallah cnm ya zaten pazar gününden beri bi uyku hali mide bulantısı falan varr havalardandır dedim ama ne bilym
he he o bendede var benim mide bulantısı hep var aslında kendimi bildim bileli yani ama uyku deme gitsin bu aralar çok uykum var yatağa kafamı koyduğum anda gidiveriyorum valla
banada anlatın ya canım benim ben işteyim biliyorsunuz
hoşgeldin canımmmmmmm

canım sabırlı ol kendini kasma .allahtan hayırlısını dile canım .sakın üzülme adet olursanda .daha çok uzun zaman var önünde .rabbim gönlüne göre versin .
elimden geleni yapmaya çalışıyorum toprağım aslında şu bir kaç günden beri heyecan sardı öncesinde hiç heyecan falan yoktu
kızlar dikkat ettinizmi umut ve hamile listesinde hamileler listesindekiler ne çok oldu çoğaldı walla MAŞALLAH NE GÜZEL
maşallah valla inşallah yakında hepimiz yukarı çıkarız hele nisan ayı bayağa verimli oldu kızlar inşallah diğer aylarda aynı gider :asigim:

bende kaçırmışım onu escales canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

inşallah umutlar listesindeki tüm arkadaşlar hamile listesine geçer ve hamileler listesi dolar taşar:Saruboceq:

bende kaçırmışım onu escales canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
inşallah canım ya ama olacakmışım gibi sancım var canım
inşallah umutlar listesindeki tüm arkadaşlar hamile listesine geçer ve hamileler listesi dolar taşar:Saruboceq:

ammmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

evet çoğalsınlar topiğimiz hamile dolsun
tama canlarım benimmmmmmmmmmmm.m canım ben dinler yazarım size .siz çalışın ben nasılsa evdeyim .canlarım benim .siz benim nohutuma kardeş yapında ben dinlerim anlatırım size.

inşallah hakcam .allah isteyen herkese versin bebiş

inşallah canım bol bol dua ediyoruz:1hug:

buay sanırım 7 hamiş verdikk:lepi::lepi:
maşşallahh nazar değmesin ya süper gidiyoruz...enerjiler eksik olmasın devamıda böyle olsun:lepi:
amin canım benim valla bizden ne uçan nede kaçan kurtuluyor heralde
escales canım kız bişi sorcam ben kaçırmışım galiba pazartesi ne sonucun çıkacak???
ben adet olmadım canım bu arada doktora gideceğim o ara olmazsam test yaptırmayı düşünüyorum canım benim
he he benden önce yazmış toprağım
ben çıkıyorum arkadaşlar sonra yine gelirim yemek hazlıyacam benim adam gelecek ben daha birşey yapmadım :))))
güle güle canım bekleriz yeniden fazlada bekletme bu arada canım benim

inşallah canım yakında o nohut doruğumuza kardeş getireceğiz yakındada birlikte oynatırız onları valla

KANAL D deki uzman doktordan

doğurganlığı ve gebe kalmayı arttırıcı besinler bitkiler:

havyar ve yumurta yenecek .kök hücre içeriyo. cilt için faydalı gebelik düşünenlere çok faydalı. bilhassa koy yumurtası bulunabiliniyosa.balık yenecek .sofradan eksik etmeyin .hardal kori bitkisi de doğurganlığı arttırıyo.
ayrıca hayıt tohumu civan perçemi adaçayı ve soya fasulyesi de doğurganlığı arttırcı dır. bu arada çok önemli not tüp bebek tedavisi gören ve ilaçla hamile kalmaya çalışanlar hayıt tohumunu kullanmasın .sakıncalı.

hayıt tohumu kullanımı:
tohumu öğütüp günde 1 tatlı kaşığı yenecek

kızlar ben şimdilik çıkıyorum.güzel haberler amak dileğiyle.görüşmek üzere...
:çok üzgünüm::a015:

dur yazayım ben bunları adama havyar aldırtayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…