iyiyim ben kızlar hoş buldum..hiçbirimiz artık adet olmak istemiyoruz gelmesin kırmızılar bebişler gelsin inşallah:1hug:
escales canım kız bişi sorcam ben kaçırmışım galiba pazartesi ne sonucun çıkacak???
tamam canım ...:1hug: ilgin için teşekkürlerrr..görüşmek üzere hoşçakalın.a.s.genelde bulantı bel ve kasık ağrısı halsizlik uyku ve iştahsızlık oluyo canım .sen dikkat et kendine.sakın ayaklarını üşütme.çok fazla ayakta kalma .bol bol dinlen yat uyu.ağır kaldıma.çok yürüme çok merdiven çıkma.aşılama olduğu günden sayarsan 16 ıncı gün sabah ilk idrarınla test yaparsan sonucu öğrenebilirsin canım .hayırlısı olsun inşallah.
valla hamile tarafı çoğalsında umut listesindekiler çoğalmasın hepsi hamiel olsun direk demikızlar dikkat ettinizmi umut ve hamile listesinde hamileler listesindekiler ne çok oldu çoğaldı walla MAŞALLAH NE GÜZEL
Ayy canım ben adet olayım diye ugraşıyorum 2 aydır adet olmadım bebekde istiyorm ama ilk hedef adet olabilmek bi başarsam soğan kürüdemi işe yaramıyor ne 8 gün oldu hala hareket yok sadece gögüste hassasiyethiçbirimiz artık adet olmak istemiyoruz gelmesin kırmızılar bebişler gelsin inşallah:1hug:
Çoğalsınlar maşallah hepsineamin canım .inşallah umut listesindekiler de hızla hamileler tarafına geçer .hamile tarafı çoğalıyo zaten ne güzelya hamileler listesi süper gidiyo maşallahhhhhh
benim çok fazla sancım ağrılarım...dr. ma söledim çok iyi dio inşallh devam eder dedi...napalım sonuç güzel olsunda ..:1hug:canım ben aşılama olmuştum mide bulantım olmadı ama bel ağrım olmuştu. oturup kalkarken kasık ağrımda oluyordu. sonuç güzel olacak inşallah:Saruboceq:
saol canım benim ya inşallah hayırlı haberlerle gelirim üzmüyorum kendimi çünkü üzüldüğüm anda eşimin bile moralş nozuluyor 11 inde doktora gitmemi bile istemiyor aslında bir kere gittin bir sorun yokmuş neden üsteliyorsun diyor biliyorum ama belki ben yumurtlama günlerimi bilmiyorumdur hiç değilse bebiş yoksa bile doktorun tavsiyesiyle belki bebiş olurescales canım yaaa ben senden daha çok heyecanlıyım pazartesi inşallah güzel haberlerini alacaz dünden beri senin pazartesi günü çıkacak sonuçlarını düşünür oldum bende pazartesi gidecem ama benim pek umudum yok
kız hadi hayırlısı canım benim inşallah bebiş olurkızlar emin değilim ama hamişim sanırım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:vallahi sorma birşey değil eve yakında kamera felan yerleştirecekler ben ne yapıyorum diye bakacaklar :roflol::roflol::roflol:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kayracım dur heyecanlandım şimdi test mi yaptın:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anlamadım ciddimisin nasıl yani anlatsana ya çatlıycam kızzzzz kayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim ya kıyamam ben sana inşallah sendende bebiş haberleri alırız :asigim::asigim::asigim:esasında umutsuz değilim ama çok umutlanmak istemiyorum tutmaya çalışıyorum kendimi ama escalesin hamile haberini alsam ben hamile olmuşum gibi sevinecem
o zaman canım doktorun dediklerini muhakkak uygula canımya salı günü doktora gittim muayene falan filan işte 17 sinde regl olucam dedim ultrasona sokto artık kendine dikkat et dedi grip olma düzenli beslen spor yap falan ilaç veremem dedi sana belkide ümitlenmemem gerekiyo ama ne bileyim içim kıpır kıpır
he he o bendede var benim mide bulantısı hep var aslında kendimi bildim bileli yani ama uyku deme gitsin bu aralar çok uykum var yatağa kafamı koyduğum anda gidiveriyorum valla:Saruboceq: ayy inşallah cnm ya zaten pazar gününden beri bi uyku hali mide bulantısı falan varr havalardandır dedim ama ne bilym
banada anlatın ya canım benim ben işteyim biliyorsunuzkızlar kanal d yi açın hemen uzman doktor konuşuyo dinleyin .doğurganlığa etkili bitkiler ne? yumurta attırıcı .erkeğe faydalı bitkiler.bebek olsun diye yenecek ve içilecek şifalı bitkiler ne ? hepsini açıklıyacaklarmış hadi açın. KANAL D Yİİ
elimden geleni yapmaya çalışıyorum toprağım aslında şu bir kaç günden beri heyecan sardı öncesinde hiç heyecan falan yoktuhoşgeldin canımmmmmmm
canım sabırlı ol kendini kasma .allahtan hayırlısını dile canım .sakın üzülme adet olursanda .daha çok uzun zaman var önünde .rabbim gönlüne göre versin .
maşallah valla inşallah yakında hepimiz yukarı çıkarız hele nisan ayı bayağa verimli oldu kızlar inşallah diğer aylarda aynı gider :asigim:kızlar dikkat ettinizmi umut ve hamile listesinde hamileler listesindekiler ne çok oldu çoğaldı walla MAŞALLAH NE GÜZEL
ben çıkıyorum arkadaşlar sonra yine gelirim yemek hazlıyacam benim adam gelecek ben daha birşey yapmadım :))))
tamam canım ...:1hug: ilgin için teşekkürlerrr..görüşmek üzere hoşçakalın.a.s.
ben çıkıyorum arkadaşlar sonra yine gelirim yemek hazlıyacam benim adam gelecek ben daha birşey yapmadım :))))
inşallah canım ya ama olacakmışım gibi sancım var canımbende kaçırmışım onu escales canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
inşallah umutlar listesindeki tüm arkadaşlar hamile listesine geçer ve hamileler listesi dolar taşar:Saruboceq:
evet çoğalsınlar topiğimiz hamile dolsunvalla hamile tarafı çoğalsında umut listesindekiler çoğalmasın hepsi hamiel olsun direk demi
Ayy canım ben adet olayım diye ugraşıyorum 2 aydır adet olmadım bebekde istiyorm ama ilk hedef adet olabilmek bi başarsam soğan kürüdemi işe yaramıyor ne 8 gün oldu hala hareket yok sadece gögüste hassasiyet
Çoğalsınlar maşallah hepsine
tama canlarım benimmmmmmmmmmmm.m canım ben dinler yazarım size .siz çalışın ben nasılsa evdeyim .canlarım benim .siz benim nohutuma kardeş yapında ben dinlerim anlatırım size.saol canım benim ya inşallah hayırlı haberlerle gelirim üzmüyorum kendimi çünkü üzüldüğüm anda eşimin bile moralş nozuluyor 11 inde doktora gitmemi bile istemiyor aslında bir kere gittin bir sorun yokmuş neden üsteliyorsun diyor biliyorum ama belki ben yumurtlama günlerimi bilmiyorumdur hiç değilse bebiş yoksa bile doktorun tavsiyesiyle belki bebiş olur
kız hadi hayırlısı canım benim inşallah bebiş olur
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim ya kıyamam ben sana inşallah sendende bebiş haberleri alırız :asigim::asigim::asigim:
o zaman canım doktorun dediklerini muhakkak uygula canım
he he o bendede var benim mide bulantısı hep var aslında kendimi bildim bileli yani ama uyku deme gitsin bu aralar çok uykum var yatağa kafamı koyduğum anda gidiveriyorum valla
banada anlatın ya canım benim ben işteyim biliyorsunuz
elimden geleni yapmaya çalışıyorum toprağım aslında şu bir kaç günden beri heyecan sardı öncesinde hiç heyecan falan yoktu
maşallah valla inşallah yakında hepimiz yukarı çıkarız hele nisan ayı bayağa verimli oldu kızlar inşallah diğer aylarda aynı gider :asigim:
inşallah umutlar listesindeki tüm arkadaşlar hamile listesine geçer ve hamileler listesi dolar taşar:Saruboceq:
evet çoğalsınlar topiğimiz hamile dolsun
tama canlarım benimmmmmmmmmmmm.m canım ben dinler yazarım size .siz çalışın ben nasılsa evdeyim .canlarım benim .siz benim nohutuma kardeş yapında ben dinlerim anlatırım size.
inşallah hakcam .allah isteyen herkese versin bebiş
amin canım benim valla bizden ne uçan nede kaçan kurtuluyor heraldebuay sanırım 7 hamiş verdikk:lepi::lepi:
maşşallahh nazar değmesin ya süper gidiyoruz...enerjiler eksik olmasın devamıda böyle olsun:lepi:
ben adet olmadım canım bu arada doktora gideceğim o ara olmazsam test yaptırmayı düşünüyorum canım benimescales canım kız bişi sorcam ben kaçırmışım galiba pazartesi ne sonucun çıkacak???
he he benden önce yazmış toprağımcanım esca pazartesi günü doktora gidicek .bu arada adet olmadı daha o gün hem test yapmayı planlıyo .pazartesi den önce test yapmasını yasakladım toprağı olarak .geçen ay erkenden yapmıştı umutlanmıştı sonra üzüldü .şimdi adetini biraz geçsin halen adet olamadıysa test yapacak.
canım bu arada 3 sayfa arkada falan gebelikte beslenme diye yazılar ekledim oku istersen
güle güle canım bekleriz yeniden fazlada bekletme bu arada canım benimben çıkıyorum arkadaşlar sonra yine gelirim yemek hazlıyacam benim adam gelecek ben daha birşey yapmadım :))))
evet çoğalsınlar topiğimiz hamile dolsun
tama canlarım benimmmmmmmmmmmm.m canım ben dinler yazarım size .siz çalışın ben nasılsa evdeyim .canlarım benim .siz benim nohutuma kardeş yapında ben dinlerim anlatırım size.
inşallah hakcam .allah isteyen herkese versin bebiş
:çok üzgünüm::a015:kızlar ben şimdilik çıkıyorum.güzel haberler amak dileğiyle.görüşmek üzere...
KANAL D deki uzman doktordan
doğurganlığı ve gebe kalmayı arttırıcı besinler bitkiler:
havyar ve yumurta yenecek .kök hücre içeriyo. cilt için faydalı gebelik düşünenlere çok faydalı. bilhassa koy yumurtası bulunabiliniyosa.balık yenecek .sofradan eksik etmeyin .hardal kori bitkisi de doğurganlığı arttırıyo.
ayrıca hayıt tohumu civan perçemi adaçayı ve soya fasulyesi de doğurganlığı arttırcı dır. bu arada çok önemli not tüp bebek tedavisi gören ve ilaçla hamile kalmaya çalışanlar hayıt tohumunu kullanmasın .sakıncalı.
hayıt tohumu kullanımı:
tohumu öğütüp günde 1 tatlı kaşığı yenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?