amin canım ya ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor kasıklarım buz gibi ha bire lavaboya gidiyorum ıslaklık var yok birşey adet olucam heralde toprağımgünaydın canım nasılsın .
inşallah canım .aminnnnnnnnnnnn
günaydın şeker kız toprağım nasılsın .az zaman kaldı doktora gitmene inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin .esca teyzesi nohutumun Şeniz
gel kız bende senin yerine halay çekeyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:tamam escvalesim canikom..alkış yapıom osamannnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
amin canım inşallah:Saruboceq: evet sağlıklı olsunlar yeterki,eli ayağı düzgün...Allah gönlüne göre versin:1hug:
teşekkür edrim canım...aslında ara ara giriyom ama sizin hızınıza yetişemiyommmmmhayırlısı olsun canım .hoşgeldin aramıza. hemen umut listesine eklim seni.inşallah bebişin tutunurda seni de hamileler tarafına terfi ederiz.
selam kızlar hayırlı günler..
teşekkür edrim canım...aslında ara ara giriyom ama sizin hızınıza yetişemiyommmmm...çok kalabalık topik bi vildan aklımda kalıyo :1hug:ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN ...
sonuç tan haberdar ederim inş..
teşşekkkkkürrrrrlerrrrrrrrrrr......:1hug:yarenb hayırlısı olsun canım. güzel haberler alman dileğiyle:1hug:
hoşgeldin canımmmmmmmselam kızlar hayırlı günler..
amin canım ya ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor kasıklarım buz gibi ha bire lavaboya gidiyorum ıslaklık var yok birşey adet olucam heralde toprağım
gel kız bende senin yerine halay çekeyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
amin canım benim
selam hoş geldinselam kızlar hayırlı günler..
yazdım ya güzelim bi önceki sayfada bana dua edin kıslarrrsüprizzzzz
teşşekkkür ediyorum ...listede kendimi görünce :1hug:a.s.ümitlendimmm....canım aşılamam kolaydı ..kanama felanda olmadı ama sonrasında sancım ,bel ağrım çok şiddetli mide bulantısı ve oturup kalkarken zorlanıyorum sizlerde de oluyomu?????canım sende gel katıl aramıza lütfen uzak durma.:1hug:
özür canım görmemeişim şu site sorununda pas geçmişim onuekli canım listede yanda yazıyo zaten
İnşallah canım tşkgünaydın canım hg. amin canım inşallah:Saruboceq: Allah seninde gönlüne göre versin:1hug:
Canım çok ümitlenme ama genede çok dikkat et inşallah hamilesindir.ya salı günü doktora gittim muayene falan filan işte 17 sinde regl olucam dedim ultrasona sokto artık kendine dikkat et dedi grip olma düzenli beslen spor yap falan ilaç veremem dedi sana belkide ümitlenmemem gerekiyo ama ne bileyim içim kıpır kıpır
teşşekkkkkürrrrrlerrrrrrrrrrr......:1hug:
hoşgeldin cnmmm
pinkrose hg canım nasılsın?
hoşgeldin canımmmmmmm
canım sabırlı ol kendini kasma .allahtan hayırlısını dile canım .sakın üzülme adet olursanda .daha çok uzun zaman var önünde .rabbim gönlüne göre versin .
selam hoş geldin
teşşekkkür ediyorum ...listede kendimi görünce :1hug:a.s.ümitlendimmm....canım aşılamam kolaydı ..kanama felanda olmadı ama sonrasında sancım ,bel ağrım çok şiddetli mide bulantısı ve oturup kalkarken zorlanıyorum sizlerde de oluyomu?????
teşşekkkür ediyorum ...listede kendimi görünce :1hug:a.s.ümitlendimmm....canım aşılamam kolaydı ..kanama felanda olmadı ama sonrasında sancım ,bel ağrım çok şiddetli mide bulantısı ve oturup kalkarken zorlanıyorum sizlerde de oluyomu?????
iyiyim ben kızlar hoş buldum..hiçbirimiz artık adet olmak istemiyoruz gelmesin kırmızılar bebişler gelsin inşallah:1hug:
buay sanırım 7 hamiş verdikk:lepi::lepi:
maşşallahh nazar değmesin ya süper gidiyoruz...enerjiler eksik olmasın devamıda böyle olsun:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?