ama gelmiyonÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
:teytey::teytey::teytey::teytey:
ha tamam ozaman anacım :lepi:
kızlar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın..yarın görüşmek üzere..güzel bir akşam diliyorum hepinze..:enbuyukkk:
kızlar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın..yarın görüşmek üzere..güzel bir akşam diliyorum hepinze..:enbuyukkk:
saol cnm allah razı olsunŞenizvildancım babana ne oldu çok geçmiş olsun.
halaylar güne güzel başlamak için. birde kayra hamile olabilirim dedi onun için.
saol cnm ..karın zarı yırtılmış bağırsağı karın boşluğuna dolmuş acil ameliyata girdi:1hug:günaydın vildan babana çok geçmiş olsun dilerim..neyi vardı bababın umarım önemli birşey değildir...
saol beryalcim ve düşünceli nohut ...ne kadar naziksin nohutum benim:asigim:vildoşum babanın neyi var tatlım çok geçmiş olsun .
kendine ve babamıza iyi bak .öpüyorum .nohutta öpüyo dedesini .
canım of yaaa bizde papağan gibi ezberledikya kader işte ne yapsak boş
ben 2 aydır deli gibi bu günü bekliyorum
demekki bu ayda nasip olmucaksenağlama
falla dün bende yattım kalkmadım sabaha kadarcanım bana doktorum demişti hemen kalkma yat biraz demişti ...ama ben 5dk yatıyordum somradan öğrendim ki 1 saat miş yatış süresii:roflol:
bende garantiye almak için sabaha kadar yattım:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yaaaaa ben üzmüyom ki kimseyi yapmıyom zaten ama sabırsızlanıyorum yaaaaa
gel kız öp anam bu arada nediye soğuktan ölcen gel kız ısıtalım seni :teytey::teytey:a.s.a.s.
aaaa bakkk kızarımÇok üzgünüm çoook
saol cnm allah razı olsunŞenizçok geçmiş olsun canım vildanım
gel bacım gel sende yanaş yandan yandan:teytey:durun ya ne halayı olursa olsun valla bende coştum kay kenera kız escales benide al.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ooooh yandan yandan göbekte atalımhihoyyythihoyyyt
sen başkasın zaten yaaaaaaaaaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Şeniz
mucukkŞenizolur ne zaman istersen ver yafrum ama sen önce gel bakim şöyle yamacıma öpücüğümü ver .dudak uzat bakim ŞenizŞenizŞeniz
akıllı bıdık seniisırnaşık şey
amin cnm inşallah :Saruboceq:aminnnnn allah seninde kalbine göre versin bebemmm benim
kızma canım kızma gel senlede halay çekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
aaaa bakkk kızarımÇok üzgünüm çoook
saol cnm allah razı olsunŞeniz
saol cnm ..karın zarı yırtılmış bağırsağı karın boşluğuna dolmuş acil ameliyata girdi:1hug:
saol beryalcim ve düşünceli nohut ...ne kadar naziksin nohutum benim:asigim:
canım of yaaa bizde papağan gibi ezberledik
herşey nasip kısmet rabbim bilir iyisini ayarlamıştır herşeyi
vakti zamanı vardır:teselli: üzülme
kocanada geçmiş olsun cnm allah şifa versin
falla dün bende yattım kalkmadım sabaha kadar
hee sar sarmala ısıt beni donuyooomalkisalkisalkis
bende geçmiş olsun demiştim neyse bidaha deyim geçmiş olsun bitanem alla babana sağlık birlikte uzun ömür versinn
TAMAM TATLI KUŞUM BANA DUA EDİN SİZDE BENDE BİR KAÇ DAKİKA SONRA ÇIKARIM GÖRÜŞEMEZSEK HEPİNİZİ KOCAAAAAMMMMANANNN ÖPÜYORUM ANACIM :1hug:Şeniz:1hug:Şenizsaol cnm allah razı olsunŞeniz
gel bacım gel sende yanaş yandan yandan:teytey:
-tatlicadiarzu-utandımkaydirigubbakcemile3
mucukkŞeniz
-tatlicadiarzu-
amin cnm inşallah :Saruboceq:
güle güle cnm görüşürüz endine iyi bak
kızlar ben markete kadar gidiyom 20 dakika sonra burdayım görüşürüz beni özleyin-tatlicadiarzu-
yavrııım 2 sayfa bieden açınca akrışıklık oldu ama sanada teşekkür ettim aşkım allah razı olsun :1hug:Şeniz
keyfi halay çekiyoz gülüm benimbuarada ne halayı çekiyoduk yfff
nere gidiyon escales
escales canım adet gününmü geçti yokksaaaa
he he sabahtan beri biz bunun lafını yapıyoz ben sustum gülüm yoksa toprağım beni oklavayla kovalıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?