- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
yazdıklarım benimde çok zor gidiyor..ama ben buradayım arkadaşlar..bağlantı gitsede ben gitmemkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
hayırlısı canım.CNM VALLA KIM SALDIRDIYSA ARTIK SITEYE MAHVETTI HEPIMIZI.NE YZAILANLAR GIDIYO NEEDE YAZILANLAR GELI GELIYO.BI TEST YAPTIRSANA SEKERIM SEN BUGUN AYIN 7Sİ BVELLIMI OLUR CNM BNEIM.BENDE BUGUN ADETIN 3.GUNU BUTUN TESTLERIMI YAPTIRMK IÇIN KAN VERDIMN YARIN BELLI OLUCAK BAKALIM:sm_cool:
evet canım burda herkes paylaşımda bulunuyo çünkü hepimizin tek derdi var bebişevet 1 haftadır takip ediyorum
geçmişi okudum tamamıyla
çok güzel burda herşey paylaşılıyor tecrübelerden faydalanılıyor
oy jinekoloji uzmanımız toprağım nohutumun annesi hoşgeldin valla özledim ha
nasıslın cnm benım ben gıremıyorum kacgunudr dogru durust
aferin toprağıma :teselli:
sakın yapma bak üzülmeni gerçekten istemiyorum hayırlısını dile .
hayırlısıysa olsun de
olmazsada sakın üzülme canım .sabret zaten 4 gün kaldı .çünkü senin adet tarihlerin hep değişiyo .biraz sabır :1hug::1hug:
gitme gülüm gitme
kızlar kızlar gelemmi
yanağızdan öpemmi
siz anağızın koynunda
ben soğuktan ölemmi :teytey:
vildancım geçmiş olsun canım baban hastaymış nasıl şimdi
ama yaaaaa ben üzmüyom ki kimseyi yapmıyom zaten ama sabırsızlanıyorum yaaaaaescales üzme nohutumun annesini bakim azcık sabır aaaaaasırnaşık şey
kızlar kızlar gelemmi
yanağızdan öpemmi
siz anağızın koynunda
yaaa ben bu gün bir türlü tuturamadım habire gidiyor benim kk neden böyle oldu yaa kaç gündür düzeldi diyordum yine başladı(((((
saol cnm teşekkür ederim iyi çok şükürŞeniz
karın zarı yırtılmış bağırsağı karın boşluğuna dolmuş acil ameliyat etmişlerdi dr bugün taburcu etti eve getirdik dinleniyo
kızlar hepinizde sormuşsunuz saolun az sonra alıntı yapıp hepinize teşekkür edecem canişlerima.s.a.s.a.s.
kızlar kızlar gelemmi
yanağızdan öpemmi
siz anağızın koynunda
hehe beni dudaktan öp yafrummmm :jeyyar::jeyyar:
ben erkek nohut ne yanağı öle kız gibi gel bi dudak ver bakim .ŞenizŞenizŞeniz
evet ya sabretsin dimi gize cim sonra dan üzülmektense 4 gün sabretmek en iyisi .escales üzme nohutumun annesini bakim azcık sabır aaaaaasırnaşık şey
saol cnm teşekkür ederim iyi çok şükürŞeniz
karın zarı yırtılmış bağırsağı karın boşluğuna dolmuş acil ameliyat etmişlerdi dr bugün taburcu etti eve getirdik dinleniyo
kızlar hepinizde sormuşsunuz saolun az sonra alıntı yapıp hepinize teşekkür edecem canişlerima.s.a.s.a.s.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:hehe beni dudaktan öp yafrummmm :jeyyar::jeyyar:
ben erkek nohut ne yanağı öle kız gibi gel bi dudak ver bakim .ŞenizŞenizŞeniz
ama yaaaaa ben üzmüyom ki kimseyi yapmıyom zaten ama sabırsızlanıyorum yaaaaa
gel kız öp anam bu arada nediye soğuktan ölcen gel kız ısıtalım seni :teytey::teytey:a.s.a.s.
evet ya sabretsin dimi gize cim sonra dan üzülmektense 4 gün sabretmek en iyisi .
canımmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun .sen giderken benim nohutum dedesine öpücük yollamıştı demek onu aldı dedesi hemen iyileşti .
saol cnm allah razı olsun:1hug:Şenizcanım çok ama çok geçmiş olsun ya
a.s.gel gel vildan..hep beraber halaylar çekelim..:teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?