evet ya sabretsin dimi gize cim sonra dan üzülmektense 4 gün sabretmek en iyisi .
canımmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun .sen giderken benim nohutum dedesine öpücük yollamıştı demek onu aldı dedesi hemen iyileşti .
sustumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
tamam canım üzmüyosan afrein ama sabırlı olcazzzz başka çare yokŞeniz
saol cnm allah razı olsun:1hug:Şeniz
çekilin başı ben çekecem
5 sene halk oyunlarına gittim ben yarışmalara katıldım birinciliklerimiz var....halayın başını kimseye virmem:teytey::teytey:
evet ya sabretsin dimi gize cim sonra dan üzülmektense 4 gün sabretmek en iyisi .
canımmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun .sen giderken benim nohutum dedesine öpücük yollamıştı demek onu aldı dedesi hemen iyileşti .
çok geçmiş olsun canım vildanım
şimdi senin gobişini öpsem neresine denk gelir nohutun tutturamamsengözlerimebaksanab
doğsun ben onu öpücüklere boğacamŞenizŞeniz oyyy elime geçmezmi böyle ilk doğunca sıçan gibi oluyolarya bayılıyom o hallerine:ecrin_bebek:
sen nerdesin bakayım başka topiclerlemi aldatıyorsun bizi yoksaklava: klava: klava: klava:
sustum
anacım benide alın aranıza bende halay çekmek istiyorum ama ya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
googleden 2 sayfa açtım ülee hem geçmişi okuyom hem size laf yetiştiriyom heheyyttt
uyyy teysesi yesin onu dedeside nohuta rep harçlığı göndermişti ama yarın veriyim faize yatırdımsırnaşık şeysırnaşık şey
googleden 2 sayfa açtım ülee hem geçmişi okuyom hem size laf yetiştiriyom heheyyttt
gel bacım gel sende gir halaya girmeyen kalmasınsustum
anacım benide alın aranıza bende halay çekmek istiyorum ama ya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canişim bugün herkes mutlu daha geçmişin yarısındayım neye halay çektiğimizi bilmiyomda herkesin kanı kaynıyo heralde bugün ondan galibaevet evet sabredecek canım yani şunun şurasında ne kalmışkikaydirigubbakcemile3
vildoşum halayın başı sensinde canım neyinhalayını çekiyoruz baklım.
oyyy ne tatlı oluyolar dimi .ben şimdiden merak ediyom bu nohut parçası kime benziycek diye .
öpteyzesi öp sen bunu bu zaten seni görünce azıyo ne yapacağını bilemiyo.
hemen öpesi geliyo seni.Şeniz
topiğin adı ne kız iklimtuana
gel bacım gel sende gir halaya girmeyen kalmasın
canişim bugün herkes mutlu daha geçmişin yarısındayım neye halay çektiğimizi bilmiyomda herkesin kanı kaynıyo heralde bugün ondan galiba
beni sorarsan ben herzaman fıkır fıkır biriyim kısdelikafadulden
kıs benim kızım doğunca öyle şirindi öyle şirindiki anlatamam sincapım benim çok minicikti
narkozdan ayılıp onu görmek istedim
bana gösterdiler sanki gülerek bakıyodu uyyy yirim yirim
valla kime benzerse benzesin dünyanın en güzel şeyi oluyolar sıçan gibi olsalarda:asigim:
aha şimdi duygulandım
allah bu duyguyu olmayan bebişe hasret çeken herkese yaşatsın:asigim:
ama gelmiyonÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookaaa aşk olsun cnm yaa ben aldatırmıyım hiç buraya giriyom burdan çıkıyom
:teytey::teytey::teytey::teytey:durun ya ne halayı olursa olsun valla bende coştum kay kenera kız escales benide al.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ooooh yandan yandan göbekte atalımhihoyyythihoyyyt
ha bide 2 tane benim açtığım topikler var arada yazan oluyomu diye bakıyom
gel bacım gel sende gir halaya girmeyen kalmasın
canişim bugün herkes mutlu daha geçmişin yarısındayım neye halay çektiğimizi bilmiyomda herkesin kanı kaynıyo heralde bugün ondan galiba
beni sorarsan ben herzaman fıkır fıkır biriyim kısdelikafadulden
kıs benim kızım doğunca öyle şirindi öyle şirindiki anlatamam sincapım benim çok minicikti
narkozdan ayılıp onu görmek istedim
bana gösterdiler sanki gülerek bakıyodu uyyy yirim yirim
valla kime benzerse benzesin dünyanın en güzel şeyi oluyolar sıçan gibi olsalarda:asigim:
aha şimdi duygulandım
allah bu duyguyu olmayan bebişe hasret çeken herkese yaşatsın:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?