- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
hg.. canımmmmherkese merhaba,
şükür bugün girebildim ne kötü ya kaçgündür açılmıyor.
Nasıl herkes bakalım.alışınca buraya özledim valla hihoyyyt
nabıonuz kızlarr....ne döktürüyonuz bakimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alışırsın cnm hızımıza sayfalar dayanmıyo hehehehee
falla ders çalışmaktan bitkin düşecem sırf seni yalancı çıkarmamak için inşallah allahta verirde haklı çıkarsınkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin mavigözlü cnm naberŞeniz
hoşgeldin cnm naberŞeniz
oyy devremde gelmiş hoşgeldin nilüşüm nabersin..miniş nasıl annişi:ecrin_bebek:
oooooo gözüm yollarda kaldı valla h.g.a.s.a.s.a.s.a.s.
hg.. canımmmm
aman dertleşiyoz be güzelim hg sende
a..s.... canım hg...selam kızlar nasılsınız bakiim
hoşbulduk canlarım valla ben iyiyim çok şükür...tek sorunum çok tuvaletim geliyo şu ikigündür valla biranda bi bastırıyo wc ye zor yetişiyom nerdeyse altıma kaçırcammm yaa...:roflol::roflol:
işyerine yanıma yedek don almaya karar verdim anam neolurneolmaz vallaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nilücümm diloşumm hos buldumm ben girebiliyom valla ohh o dertten kurtuldum yazıyom açılıyo valaa
hoşbulduk canlarım valla ben iyiyim çok şükür...tek sorunum çok tuvaletim geliyo şu ikigündür valla biranda bi bastırıyo wc ye zor yetişiyom nerdeyse altıma kaçırcammm yaa...:roflol::roflol:
işyerine yanıma yedek don almaya karar verdim anam neolurneolmaz vallaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyiyim bebişim sen nasılsın kızzzz ))))sabah yoktun babanımı almaya gitmiştin???
ben yarın 4 te doktora gideceğim ilk kez minişimle karşılaşabiliriz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:
ne oluyo yinehe he sabahtan beri biz bunun lafını yapıyoz ben sustum gülüm yoksa toprağım beni oklavayla kovalıyacak
selam canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselam kızlaarrr
kızlar arada bakıcam yemek yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?