Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyim bebişim sen nasılsın kızzzz ))))sabah yoktun babanımı almaya gitmiştin???
ben yarın 4 te doktora gideceğim ilk kez minişimle karşılaşabiliriz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:

oooooo gözüm yollarda kaldı valla h.g.a.s.a.s.a.s.a.s.

hg.. canımmmm

aman dertleşiyoz be güzelim hg sende

hoşbulduk canlarım valla ben iyiyim çok şükür...tek sorunum çok tuvaletim geliyo şu ikigündür valla biranda bi bastırıyo wc ye zor yetişiyom nerdeyse altıma kaçırcammm yaa...:roflol::roflol:
işyerine yanıma yedek don almaya karar verdim anam neolurneolmaz vallaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben google kadınlar kulübü yazıyom ilk link deyide ikincisini tıklıyom giriş yapıyom aboneliklerime giriyom ordan bu toppik karşıma çıkıyo valla hehe

selam kızlar nasılsınız bakiim
a..s.... canım hg...

Allah iyiligini versin kıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

AYSEN74+, beryal+, gize, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, rufeyde serra+, sulezehra, tombilibu tütütütüt maşallah bi çamasır asmaya gittim dolmuş burası hoşgeldiniz hepsicinizzzz

al tabi ne olur ne olmaz sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

iyiyim bebişim sen nasılsın kızzzz ))))sabah yoktun babanımı almaya gitmiştin???
ben yarın 4 te doktora gideceğim ilk kez minişimle karşılaşabiliriz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:

efet cnm babamı hastaneden çıkardık amiliyat olmuştuda
hadi hayırlısı inşallah minişini görürsün kıs:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…