h.g. canım bikaçgün bende giremedim deli oldum valla:sm_cool:
a..s.... canım hg...
Allah iyiligini versin kıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl herkes umarım iyisinizdir
ne oluyo yineklava: .test olayımı açlıdı hemen .esca yanına geliyom bakkk:mymeka:
selam canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yapıyorum canım arada geliyorum kaydirigubbakcemile
hehehe)))))))))kız bende anlamadım neden böyle oluyorum diye sonra baktım netten bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş çok tuvalete gidermiş hamileler...bebek büyüdükçe dahada artarmış bu...ben 5 aylık falan olunca kesin altıma işerim :roflol::roflol:vallaa:roflol::roflol::roflol::roflol:...zaten normaldede zor dayanırım...hep onu düşünüyorum bilmiyom artıkın...
ne kötü bişey açamadım en sonunda bugün denim tekrar dedim açıldı valla sevindim..
ee güzel haberler varmı ??
hehehe)))))))))kız bende anlamadım neden böyle oluyorum diye sonra baktım netten bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş çok tuvalete gidermiş hamileler...bebek büyüdükçe dahada artarmış bu...ben 5 aylık falan olunca kesin altıma işerim :roflol::roflol:vallaa:roflol::roflol::roflol::roflol:...zaten normaldede zor dayanırım...hep onu düşünüyorum bilmiyom artıkın...
efet cnm babamı hastaneden çıkardık amiliyat olmuştuda
hadi hayırlısı inşallah minişini görürsün kıs:sm_cool:
nilüfercim isim düşünmeye başladınmıı
aleyküm selam tatlımmmmmmmmmne oluyo yineklava: .test olayımı açlıdı hemen .esca yanına geliyom bakkk:mymeka:
selam canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yapıyorum canım arada geliyorum kaydirigubbakcemile
aman olsun da hayırlısıylaalkisalkisalkisalkisalkisalkishehehe)))))))))kız bende anlamadım neden böyle oluyorum diye sonra baktım netten bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş çok tuvalete gidermiş hamileler...bebek büyüdükçe dahada artarmış bu...ben 5 aylık falan olunca kesin altıma işerim :roflol::roflol:vallaa:roflol::roflol::roflol::roflol:...zaten normaldede zor dayanırım...hep onu düşünüyorum bilmiyom artıkın...
tombilibu iltercakır hoşgeldiniz
çok çok geçmişolsun canım...allah sağlık versin.....
evet düşünüyorum..çok zor bir iş...güzel isim bulursanız bana yazın özelden...ben çok acayip isimleri sevmiyorum ama efe gibide çok yaygın olmasın..türkçe isimler tercihimdir..kuranda geçenlerde olabilir ama bazıları atmasyon geliyor bana açıkçası ceylin gibi isimler bence farsçadan falan türetme gibi....
çok zooorrr yaa...kız ismi hiç bulamıyorum mesela..bikaç isim var ama bilmiyorum yaa
işin zor o zaman son aylarında wc den hiç çıkmazsın
evet düşünüyorum..çok zor bir iş...güzel isim bulursanız bana yazın özelden...ben çok acayip isimleri sevmiyorum ama efe gibide çok yaygın olmasın..türkçe isimler tercihimdir..kuranda geçenlerde olabilir ama bazıları atmasyon geliyor bana açıkçası ceylin gibi isimler bence farsçadan falan türetme gibi....
çok zooorrr yaa...kız ismi hiç bulamıyorum mesela..bikaç isim var ama bilmiyorum yaa
tombilibu bak bende gördüm ama sen beni görmedintombilibu iltercakır hoşgeldiniz
bak bak üstteki mesajşutarafagittisağol mavi gözlü bir sen gördün heral:çok üzgünüm:
babacığına çok geçmiş olsun tatlım inşş çabucak iyileşir ALLAHIM şifanızı verir hayırlısıyla inşefet cnm babamı hastaneden çıkardık amiliyat olmuştuda
hadi hayırlısı inşallah minişini görürsün kıs:sm_cool:
hhııı bulursun doğru ama zoorr... ama benim kız olursa iklim orası kesin erkek olursa ege
babacığına çok geçmiş olsun tatlım inşş çabucak iyileşir ALLAHIM şifanızı verir hayırlısıyla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?