Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

a..s.... canım hg...

Allah iyiligini versin kıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hehehe)))))))))kız bende anlamadım neden böyle oluyorum diye sonra baktım netten bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş çok tuvalete gidermiş hamileler...bebek büyüdükçe dahada artarmış bu...ben 5 aylık falan olunca kesin altıma işerim :roflol::roflol:vallaa:roflol::roflol::roflol::roflol:...zaten normaldede zor dayanırım...hep onu düşünüyorum bilmiyom artıkın...

nasıl herkes umarım iyisinizdir

h.gg

ne oluyo yineklava: .test olayımı açlıdı hemen .esca yanına geliyom bakkk:mymeka:

selam canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yapıyorum canım arada geliyorum kaydirigubbakcemile

h.g. anne özledim seni anacım nasıl oldun kolun iyi oldumu dorugum bi öpücük ver tyzene hadi bakımm Şeniz

işin zor o zaman son aylarında wc den hiç çıkmazsın

en temizi sonda taktırırsın sırnaşık şeysırnaşık şey

efet cnm babamı hastaneden çıkardık amiliyat olmuştuda
hadi hayırlısı inşallah minişini görürsün kıs:sm_cool:

çok çok geçmişolsun canım...allah sağlık versin.....
nilüfercim isim düşünmeye başladınmıı

evet düşünüyorum..çok zor bir iş...güzel isim bulursanız bana yazın özelden...ben çok acayip isimleri sevmiyorum ama efe gibide çok yaygın olmasın..türkçe isimler tercihimdir..kuranda geçenlerde olabilir ama bazıları atmasyon geliyor bana açıkçası ceylin gibi isimler bence farsçadan falan türetme gibi....
çok zooorrr yaa...kız ismi hiç bulamıyorum mesela..bikaç isim var ama bilmiyorum yaa

ne oluyo yineklava: .test olayımı açlıdı hemen .esca yanına geliyom bakkk:mymeka:

selam canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yapıyorum canım arada geliyorum kaydirigubbakcemile
aleyküm selam tatlımmmmmmmmm
aman olsun da hayırlısıylaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hhııı bulursun doğru ama zoorr... ama benim kız olursa iklim orası kesin erkek olursa ege

canım
ahsen
çok güzel bence anlamı en iyi en güzel demek
ahsen sare koydu bi tanıdık benim çok hoşuma gitti yaalkisalkisalkis

efet cnm babamı hastaneden çıkardık amiliyat olmuştuda
hadi hayırlısı inşallah minişini görürsün kıs:sm_cool:
babacığına çok geçmiş olsun tatlım inşş çabucak iyileşir ALLAHIM şifanızı verir hayırlısıyla inş

isim bulmak için çok zamanın var tatlım hayırlısıyla o da olucak en güzel ismi bulursunuz yada buluruz hep birlikte biz söyleriz sen seçersin okiş..
hoşbuldum bu arada kızlar öpüyoruma.s.

hhııı bulursun doğru ama zoorr... ama benim kız olursa iklim orası kesin erkek olursa ege

erkek olursa uluç sarp olacak büyük ihtimal....nasıl sizce???
kız ismi iklim gücelmişşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sahrayı beğeniyoruz ama oda çöl demek..bide kurak olur çocuğum ....nazlıyı seviyorum o çocuklarda çok ağır oluyormuşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
masal nasıl sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…