Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

isim için daha erkendeyilmi kız niloş şöle üçbeş aylık olsunda bakarsın ya

aysencim güle güle yine gel

nilüüş masal çok güzelde oda hikaye gibi yaff
ben kızım olursa afra mina koyacam
erkek olursa eymen beğenmeyebilirsiniz hehehehh

erkek olursa o simi koyma ben begenmedım uluç sarp ne kızzz! anacım erkeklerde kalsık isimler güzel duruyor ahmet yusuf ömer vss. gibi..gene sen bilirsın ama benım oğlum olsa kalsık bir isim tercıh edecegımm.masal iklim güzel ama oğlana o ismı koy-ma:))

uluç sarp güzelmiş sarpı bizde düşünüyoruz ama bak masal hayal güzel bunlarr

canım
ahsen
çok güzel bence anlamı en iyi en güzel demek
ahsen sare koydu bi tanıdık benim çok hoşuma gitti yaalkisalkisalkis

notlarıma alayım canım ...

evet hepbirlikte bakarız işallahh....

isim için daha erkendeyilmi kız niloş şöle üçbeş aylık olsunda bakarsın ya

evet tabi daha okadarda düşünmüyorum ama ben bu kararsızlıkla 9 ayda anca bulurda karar veririm anacım.....olsun bi köşede dursun duyduğum isimlersırnaşık şeysırnaşık şey

canım yanlış anlama ama seni de kırmak istemem uluç die bi isim duymadım pekte hoşuma gitmedi açıkcası ama sarp ismi gzel tabi öncelikle o sizin özeliniz ben sadece fikrimi söledim alınma olurmu

canım yanlış anlama ama seni de kırmak istemem uluç die bi isim duymadım pekte hoşuma gitmedi açıkcası ama sarp ismi gzel tabi öncelikle o sizin özeliniz ben sadece fikrimi söledim alınma olurmu

yok canım neden alınayım sağol fikrini dediğin için...uluç tarihte geçer..uluç bey diye geçer..ilk türk denizcisinin adı...türkçe bir isim...büyük bey demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…