isim için daha erkendeyilmi kız niloş şöle üçbeş aylık olsunda bakarsın ya
canım
ahsen
çok güzel bence anlamı en iyi en güzel demek
ahsen sare koydu bi tanıdık benim çok hoşuma gitti yaalkisalkisalkis
erkek olursa uluç sarp olacak büyük ihtimal....nasıl sizce???
kız ismi iklim gücelmişşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sahrayı beğeniyoruz ama oda çöl demek..bide kurak olur çocuğum ....nazlıyı seviyorum o çocuklarda çok ağır oluyormuşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
masal nasıl sizce??
canım
ahsen
çok güzel bence anlamı en iyi en güzel demek
ahsen sare koydu bi tanıdık benim çok hoşuma gitti yaalkisalkisalkis
babacığına çok geçmiş olsun tatlım inşş çabucak iyileşir ALLAHIM şifanızı verir hayırlısıyla inş
isim bulmak için çok zamanın var tatlım hayırlısıyla o da olucak en güzel ismi bulursunuz yada buluruz hep birlikte biz söyleriz sen seçersin okiş..
hoşbuldum bu arada kızlar öpüyoruma.s.
isim için daha erkendeyilmi kız niloş şöle üçbeş aylık olsunda bakarsın ya
erkek olursa uluç sarp olacak büyük ihtimal....nasıl sizce???
kız ismi iklim gücelmişşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sahrayı beğeniyoruz ama oda çöl demek..bide kurak olur çocuğum ....nazlıyı seviyorum o çocuklarda çok ağır oluyormuşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
masal nasıl sizce??
hoşbulduk canım nasılsınAYSEN74+, beryal+, gize, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, rufeyde serra+, sulezehra, tombilibu tütütütüt maşallah bi çamasır asmaya gittim dolmuş burası hoşgeldiniz hepsicinizzzz
kıs niye erken olsun ben doğmamış çocuğa don bile biçerimsırnaşık şeysırnaşık şey
kıs niye erken olsun ben doğmamış çocuğa don bile biçerimsırnaşık şeysırnaşık şey
aysencim güle güle yine gel
nilüüş masal çok güzelde oda hikaye gibi yaff
ben kızım olursa afra mina koyacam
erkek olursa eymen beğenmeyebilirsiniz hehehehh
hoşbulduk canım nasılsıntombilibu iltercakır hoşgeldiniz
canım yanlış anlama ama seni de kırmak istemem uluç die bi isim duymadım pekte hoşuma gitmedi açıkcası ama sarp ismi gzel tabi öncelikle o sizin özeliniz ben sadece fikrimi söledim alınma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?