Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Vildancım kızın çok güzel,maşallahhh..Rabbim bana da böle bi kız nasib etsin inşallahh..sağlıkla,sıhhatle..:Saruboceq:
saol cnm teşekkür ederimŞeniz
vıldan cok sekermıss.ama o yanındakı sınıf arkadasımı senınkı onun yanında buyuk duuyor aferım ıyı bakmısın:)
hee sınıftaki kızlardan baya uzun ve şişko
besili danam benim o sırnaşık şey
ay maşallah pek tatlı Allah bagışlasın canım yaa
saol rüfüş teyzesiŞeniz..inşallah seninde böyle cadı süslü bi kızın olurkaydirigubbakcemile2
kız vildoş giderken gördüm kızın resmini koycam demiştin dayanamadım geldi allah bağışlasın çoktatlı inşllah bitane kardeşi olur anacım
ayy saol cnm inşallah alkisalkisalkisŞeniz
neyse kızlar bende kaçtım vildoşiçn geri gelmiştim bye.
saol cnm arkadaşım demen benim için geldinyerimseniben
Selam canımm..hoşgeldinn..a.s.
hoşbuldum cnm
sende sayemizde matematik profösörü olacan hala hesapmı yapıyon bacımkaydirigubbakcemile3
fena sporcu oldun kızzsırnaşık şey

he yaff napıyım hedefime ulaşana kadar yapacam:dance: aha böyle koşuyom bisikletin üstünde:dance: pişmiş kelle gibi sırıtaraksırnaşık şey

Aboooovvv gördün mü kız Bihter i ne dedii..gidelim dere gıııı..kaçalım derreeee aboooo..

Alaracım hemen bakıyorum bi dkka canım..Bu arada bircan,iklimtuana,rufeyde serra,yarenb hoşgeldiniz şekerlerr..
hbb canımm
slm kızlar nasılsınız...
a..s.. canım hg
İklimtuanacım senin ERKEK çıkıyorr..2011 e senin doğum günnüe kadar..
rufeydecim senin de KIZ çıkıyor..2010 a eşinin doğum gününe kadar.. hakkınızda hayırlısı.. :)

sagol canım teşekkürler
hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aşağıda yelda isimli bi arkadaşı görünce bir an yadelim geldi sandım

YADELııııM seni çok özledim canişiiiim:asigim:

bircan, iklimtuana, rufeyde serra, yelda ,nsb aha kaçtım kızlar hadi bağa kolay gelsin size iyi sohbetler

Kızlar ben de gidiyorum..Malum biz sabah namazını mütakip ayaktayız çok uykum geldi walla..GÖrüşürüz inşallah..Öptüm..Allah a emanet,hepiniz bu hafta hamile kalın İNŞALLAAHHH..(Ben dahil) :)kaydirigubbakcemile3

tamam balım görüsürüüzzinş sende dahil öpt cnm:a015:

bende kaçıyım öpt sizleri yarın görüşmek üzere ee biraz ders çalışalım dimi

vildoşum yorumunu okudum bende altına cevap yazdım öpt cnm by grşrz iyi geceleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…