saol cnm teşekkür ederimŞenizVildancım kızın çok güzel,maşallahhh..Rabbim bana da böle bi kız nasib etsin inşallahh..sağlıkla,sıhhatle..:Saruboceq:
hee sınıftaki kızlardan baya uzun ve şişkovıldan cok sekermıss.ama o yanındakı sınıf arkadasımı senınkı onun yanında buyuk duuyor aferım ıyı bakmısın:)
saol rüfüş teyzesiŞeniz..inşallah seninde böyle cadı süslü bi kızın olurkaydirigubbakcemile2ay maşallah pek tatlı Allah bagışlasın canım yaa
ayy saol cnm inşallah alkisalkisalkisŞenizkız vildoş giderken gördüm kızın resmini koycam demiştin dayanamadım geldi allah bağışlasın çoktatlı inşllah bitane kardeşi olur anacım
saol cnm arkadaşım demen benim için geldinyerimsenibenneyse kızlar bende kaçtım vildoşiçn geri gelmiştim bye.
hoşbuldum cnmSelam canımm..hoşgeldinn..a.s.
fena sporcu oldun kızzsırnaşık şey
hbb canımmAlaracım hemen bakıyorum bi dkka canım..Bu arada bircan,iklimtuana,rufeyde serra,yarenb hoşgeldiniz şekerlerr..
a..s.. canım hgslm kızlar nasılsınız...
İklimtuanacım senin ERKEK çıkıyorr..2011 e senin doğum günnüe kadar..
rufeydecim senin de KIZ çıkıyor..2010 a eşinin doğum gününe kadar.. hakkınızda hayırlısı.. :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bircan, iklimtuana, rufeyde serra, yelda ,nsb aha kaçtım kızlar hadi bağa kolay gelsin size iyi sohbetler
hoşçakal canımm..iyi gecelerr..a.s.bircan, iklimtuana, rufeyde serra, yelda ,nsb aha kaçtım kızlar hadi bağa kolay gelsin size iyi sohbetler
bircan, iklimtuana, rufeyde serra, yelda ,nsb aha kaçtım kızlar hadi bağa kolay gelsin size iyi sohbetler
gidiyonmu git bakalım cnm bnm görüşürüzzz iyi terlemelerr
hoşçakal canımm..iyi gecelerr..a.s.
güle gle canım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
iyi çalışmalarrrrrrr
Kızlar ben de gidiyorum..Malum biz sabah namazını mütakip ayaktayız çok uykum geldi walla..GÖrüşürüz inşallah..Öptüm..Allah a emanet,hepiniz bu hafta hamile kalın İNŞALLAAHHH..(Ben dahil) :)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?