Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya ben aslı ahsen dedım buan yorum yaptınızmı bulamadım ama:))
berrek ismini cok severım bennn kız olursa berrak koyarım belkı.ama benım erkek olucakmıs nsb dedı.oğlan adı bulmak zorrr

:) hayırlısı arkadaşım.. Walla benim oğlumun adı Ömer çok sewerek koydum,kayınpederimin ismiydi,Ömer doğmadan 2 gün önce vefat etti,çok severdim babam gibiydi zaten koymayı düşünüyorduk durum böyle olunca onunla tamamen bütünleşti..

ömer cok güsel.ben hukukcuyum ya hz.ömerın adaletı benı cok etkıler benımde yegenımın adı ömer inan koymassam sırf o yüzdennn ama cok severım o ismi cnmm yusuf ta yusuf peygamber cok güselmıss aklıma hep yusuf deyınce melek temız yüzlü bir sima canlanır ama bunu yıkna bir kişi var en ıyı arkadasımın kocası:)))

kızlar resmi alıntı yapmayın geri siliyim kocikle kavga etmeyim okiş

Yusuf da yeğeniimin ismi ve gerçekten çok güzel bi çocuk..Kardeşi war o da Yavuz Selim..Selim ismi de çok güzel..Kız için de Selin olabilir..

Vildancım kızın çok güzel,maşallahhh..Rabbim bana da böle bi kız nasib etsin inşallahh..sağlıkla,sıhhatle..:Saruboceq:

nsb bilmemkı cnmm o terazıye tıklayınca olması lazımm
vıldan cok sekermıss.ama o yanındakı sınıf arkadasımı senınkı onun yanında buyuk duuyor aferım ıyı bakmısın:)

rufeyda nedne yazmıyon kızz
yemek hazırlıyodum canım ya
alkisalkisalkis
kıslar ben çıkıyorum şimdi benim kızım oturacakmış pc ye
hepinize iyi akşamlar
rufeyde resmini ekliycektim kızımın kıs anaaa dur az daha oturtursa ekleyim hemen
bakim ya
benım rep verdıkelrım banada versın lütfen
vermedıkelrımde versın ama özelıkle verdıkelrımde versın yaniii
ben verdim bende isterimmmmmmmm
kızlar resmi alıntı yapmayın geri siliyim kocikle kavga etmeyim okiş

ay maşallah pek tatlı Allah bagışlasın canım yaa

Ya tıklıyorum tamam da şey diyo bu mesajı değerlendirmeniz için başkalarının da mesajını değerlendirmeniz gerekir.. ???değerlendirdim ama onlara da aynı şeyi yazıyo..

kız vildoş giderken gördüm kızın resmini koycam demiştin dayanamadım geldi allah bağışlasın çoktatlı inşllah bitane kardeşi olur anacım

Ya tıklıyorum tamam da şey diyo bu mesajı değerlendirmeniz için başkalarının da mesajını değerlendirmeniz gerekir.. ???değerlendirdim ama onlara da aynı şeyi yazıyo..

canım aynı kişiye vermen için yirmi kişiye daha vermen lazım oyüzden öle syliyor:1no2:

iyi akşamlar nsb canım sen geçenlerde bebek cinsiyetine bakıyordun degil mi? ricaetsem banada da bakarmısın ben 02.20.1983 eşim 05.13.1980 nisan ayında aşılama yapdırdık bu ayın 15 inde test yapacamda merak etdim

Alaracım hemen bakıyorum bi dkka canım..Bu arada bircan,iklimtuana,rufeyde serra,yarenb hoşgeldiniz şekerlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…