Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu arada benbilirim h.b canım nasılsın bakalım nasıl gidiyo gittinmi dr değerin yükselmiştir inş rufeyda sen nasılsın canım alara gizee suluzehra daha diğerleri nasılsınız

kızlar bu arada rep nasıl veriliyorki bilmiyorum biraz millete dağıtayımda sevap işleyeyeim malum cuma gecesikaydirigubbakcemile3

evet canım hatırladım hatırlamaz olurmuyum ama nerdeeee hiç aklımdan bi sn bile çıkmıyoki

canım yapma nolur canım ruh halini deiştirmemişsin hala böle olmazki ama benide üzdün şimdi sen böle yapıyon ben napayım sacımı basımı yolayım yada düşünmekten hasta olayım daha mı iyi olur lütfen canım kendine ge silkele kendini bak havalar düzeldi çık dısarı dolaş rahatla tamam mıı

canım bir yumoşum olmuş bu ay oda bir büyümüşki sorma 3.5cm olmuş
ama bu seferde rahim gelişmemiş diyo dr.
bu ay bekleme zor diyo

üzülme canım yaaa hayırlısı olsun herşeyin belki bu ay olur ne malum hiç beklemiyon ya

çıkıp geziyorum ama yinede aklımda hep canım ya ne yapayım bilemiyorum unutacam diyorum sonra bi bakıyom yine aklıma girmiş

canım bir yumoşum olmuş bu ay oda bir büyümüşki sorma 3.5cm olmuş
ama bu seferde rahim gelişmemiş diyo dr.
bu ay bekleme zor diyo

allahtan hayırlısını dile canım belli olmaz belki olur sen dr dediğine bakma bi mucize olur dr ahanda böle olur :1shok: üzme tatlı canını okiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…