Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bu arada rep nasıl veriliyorki bilmiyorum biraz millete dağıtayımda sevap işleyeyeim malum cuma gecesikaydirigubbakcemile3

canım sağ tarafta gri renkli terazı var orayı tıkla vermek istediğin kişinin oraya bişiler yaz tamam de o kadar bide sana verilenleri kullanıcı panelinden görebiliyosun orayı tıklayınca zaten itibar puanları die hemen karsına çıkıyo okk

allahtan hayırlısını dile canım belli olmaz belki olur sen dr dediğine bakma bi mucize olur dr ahanda böle olur :1shok: üzme tatlı canını okiş canım
inşallah canım ama bu ay hiiiiiiç beklemiyom valla
stressiz bir ay geçirym bari
yoksa düşüne düşüne üşütcemdelikafadulden

sumoscum bide sunu dene reglı gununu takip etme tamam mı sadece ovulasyon tarihini bil yeter regli tarihini unut bekleme o gun ne zaman gelcek die okişş

kız zaten geçen unutmuştum ne zamn adet olduğum bide geçen ay iki kere olunca hepten şaşırdım bakalım klomen kullandım ve hissediyorum yumoşlarıı oluştuğunu yani inş tam çatlayacak kıvama gelmiştir

ya ben maviş senin dediğn gibi yaptım ama diyoki bu mesaj daha değerlendirimemiştir diye

mavi gözlü bende sayende öğrendim nasıl rep veriliyo
kullanıcı panelinden bakıldığını bilmyodum
hemen rep verym sana kızzzzz

bu arada benbilirim h.b canım nasılsın bakalım nasıl gidiyo gittinmi dr değerin yükselmiştir inş rufeyda sen nasılsın canım alara gizee suluzehra daha diğerleri nasılsınız
iyiyim canım napalım çok şükür halimize
haftaya eşim ameliyat olacak
buayda ertelendi umutlar bakalım kısmet ne zaman:uhm:
inşallah canım ama bu ay hiiiiiiç beklemiyom valla
stressiz bir ay geçirym bari
yoksa düşüne düşüne üşütcemdelikafadulden
hayırlısı olsun canım ya üzülme emi:1hug:
rüfüş canım napıyon gıııı

iyiyim canım ya iyi olmaya çalışıyom işte

ya ben maviş senin dediğn gibi yaptım ama diyoki bu mesaj daha değerlendirimemiştir diye

bana mı verdin canım eğer bana verdiysen ilk daha önce vermişssin 20 kişiyi tamamlayıp öle verbilsin canım aynı kişiye verebilmen için 20 kişiye vermen gerekiyo yani okiş canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…