Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende anne olmak istiyorum ama yok daha inş bizde terfi edriz anneliğe

h.g. canım aramıza inş tez zamanda rabbim nsaip eder anneliği hepimiz

tekrar gitseydşm be canım yaa en azından hormon değerlerin düşükmü yüksekmi öğrenmiş olurdun bence tekrar git derim ama sen bilirsin tabee

kıslarr bende hiç dr daha gitmedim ayrıca tedirginim yani gitmeyi istemiyom oramı buramı acamam ben düşünmesi bile ürpertiyo biliyom zamanla onlarda olcak ama ne bileyim normal yolla olmazsa o zman gidiyim diyodum gitmemde gerek çünkü iğne kullanıyom onu sormam lazım gittiğimdede muayene edecek o yusden gidemiyomm (

canım gidecemde dedimya burada başka bi doktoramı yoksa istanbula gitmeyimi bekliyim diye

burda bi doktora gidem dedim burdakileri tavsiye eden yok bir iki aya kadar istanbula gitmeyi düşünüyom onumu bekleyim yoksa burdaki başka bi ilçenin dr'unamı gidim sizce

canım iki ay bekleyene kadar bence başka bi ilçenin dr gitt en azında tahlil yaptır iki ay sonra gene yaptırırsın iki farklı dr fikirlerini almıs olursun bence ona göre hangisi daha iyi anlarsın o zaman

maviş yapacak bişi yok canım malesef gidecen vede ayrıca tecrübeli dr seç bayan doktora takıntı yapma

fıstıklar ben kaçtım hepinize allah rahatlık versin
iyi gecelerrrr
tatlı rüyalarrrr

bencede buraya gidim şimdi çünkü istanbulda sperm sayısını isticekler kociş olmıyacak orda benleee

maviş yapacak bişi yok canım malesef gidecen vede ayrıca tecrübeli dr seç bayan doktora takıntı yapma

evet canım yapmak istemiyom bide kapalıyımya o yusden birass takıntılı oluyo bayan dr için anca özele gidebilirim devlet hastanelerinde çoğu erkek eşimde göndermez zaten erkek olunca izin vermiyo

aaaa neden canım ozaman öael doktora gönderebilecekmi canım

erkek dr görünmemi istemiyosa mecbur özele göndercek yoksa erkek dr bakacak bilmiyom bi kere muayene için randevu aldım adam erketi internetten aldık randevuyu dr adıda yazdıgı için dediki açık muayene ederse sakın dedi etmesin dedi izin verme dedi bende doğururken napıcam dedim hep adam oluyo drlar oda ben sana bulurum dr dedi hele bi hamile kalda dedi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…