- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse cvp vermicekmi:çok üzgünüm:
GÜnaydın kıslarrr nasılsınız ? Escales varmı gÜzel bı haber
günaydın arkadaşlar bende çarşamba yada perşembe regl olucam dört gözle bekliyorum bu ay hsg çekildi bir de glucophage kullanıyorummm ayy inş.bişiy vardır.yoksa bu ay aşılamaya geçicez...bu arada kızlar bi baş dönmesi var bende denge kaybı özellikle akşam üzeri bir de dün bir iki damla açık pembe bişiyler geldi sizce hamiş olabilirmiyim.ne zaman test yapayımmm.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırkmasın:ecrin_bebek:
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın?
BOMBA GIBIYIM SUPERIM.YANLIZ BI SORUNUM VAR DOKTORUM TAM SOKULMEM İÇİN FARLUTAL VERDI VE ILAC BITELI 6 GUN FALAN OLDU PARCA PARCA KAN GELIYO GUNDE 3-4 TANE PED DEGIŞYIRIORUM GECELERI YATAGIN BATMASI CABASI.SIZCE NORMALLMI BOYLE PARCA PARCA GELMESI![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile:sm_cool::asigim:bagımlısı oldum buranın ya gözümü acar acmaz buraya kosuyommmmmmmmmmmm[/QUOT
günaydın cnm nasılsın aynen valla bugün izinliyim birsürü iş var evde ama ben burdan ayrlamıyorum ki...
günaydın arkadaşlar bende çarşamba yada perşembe regl olucam dört gözle bekliyorum bu ay hsg çekildi bir de glucophage kullanıyorummm ayy inş.bişiy vardır.yoksa bu ay aşılamaya geçicez...bu arada kızlar bi baş dönmesi var bende denge kaybı özellikle akşam üzeri bir de dün bir iki damla açık pembe bişiyler geldi sizce hamiş olabilirmiyim.ne zaman test yapayımmm.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırkmasın:ecrin_bebek:
günaydın güzelim iyi sabahlar dilerim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile:sm_cool::asigim:bagımlısı oldum buranın ya gözümü acar acmaz buraya kosuyommmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile:sm_cool::asigim:bagımlısı oldum buranın ya gözümü acar acmaz buraya kosuyommmmmmmmmmmm[/QUOT
günaydın cnm nasılsın aynen valla bugün izinliyim birsürü iş var evde ama ben burdan ayrlamıyorum ki...
günaydın güzelim iyi sabahlar dilerim..![]()
saolun kızlar eşim nöbetten cıktı yatıyoooooooooooo bende o yatınca buraya kactım simdiiii uyanırsa giremem kacamak yapyım dedi.eeeeeeeeeeeeesizler nasılsınız güzeller:sm_cool:a.s.
GÜnaydın kıslarrr nasılsınız ? Escales varmı gÜzel bı haber
geçen haftadan daha iyi hissediyorum ben. dün bol bol gezdim.bugünde temizlik yapıcam inşallah
saolun kızlar eşim nöbetten cıktı yatıyoooooooooooo bende o yatınca buraya kactım simdiiii uyanırsa giremem kacamak yapyım dedi.eeeeeeeeeeeeesizler nasılsınız güzeller:sm_cool:a.s.
merhaba güzelim..ben iyiyim..haftaya güneşli ve güzel bir günle başladık..umarım hafta da güzel geçer..sana da güzel bir gün dilerim..
günaydın kızlar naberler
osmaniye cnm ben çektirdim hsg ne soracan zor olmasın hee
iyi yapmıssın canım bende evde oturdum kös kös canım profildeki resim seninmi eger seninse cok güzel cıkmıssın nerelisin canım sen