Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben testi çarşamba sabahtan alacağım eşimin bundan haberi yok bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkarsa eşime söylemiycem akşam eve giderken bir çift bebk patiği alıp paketletmeyi düşünüyorum ve eve gidince eşime hediye etmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar yapayım mı
kız çok güzel bence yap vallahi birgün bende hamile kalırsan yüce rabbim banada gösterirse bende yaparım bu dediğini sanırım eşim görünce kafayı yer

sıcaktandır sanırım canım ama rahatsız ederse doktora görün istersen a.s
bende öyle düşünüyorum tatlım ama şuan rahatsız etmiyor bakalım
inşallah canım dualarnızı eksik etmeyin inanın varya bu ay ben çok gerildim tamam bebek istiyorum ama inanın nasıl diyeyim bütün dengem bozuldu en basitinden ben evde erken yatmazken şimdi 10 diyince uyku bastırıyor bana
dualarım hep seninle tatlım:Saruboceq:
ben testi çarşamba sabahtan alacağım eşimin bundan haberi yok bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkarsa eşime söylemiycem akşam eve giderken bir çift bebk patiği alıp paketletmeyi düşünüyorum ve eve gidince eşime hediye etmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar yapayım mı

yap bence güzel olur hihoyyythihoyyyt

kız bende verdim canım bakınca görürsün

kıs valla ben düşük yaptığım hamileliğimde iki aylıkken aşermemiştim ama son düşmeden oldu tatlım canım çekiyor sanki kokusunu alıyon böle burnunda bebim öle olducokacimcoook

sanada verdim ama gene veririm sıran gelsinkaydirigubbakcemile5
tamam canım benim kız ben galiba geçen gün aşerdim anneme hatta yaptırdım da ama nasıl varya yemem şaşırdım
ne süprizi kız anlat merak ettim vallahi
yazdım kuşum
herkese merhaba kızlarrr yeni haberler var mı :uhm: aman maşallah bu ne güzel kalabalık böyle forumu ilk defa böyle görüyorum..
hoşgeldin canım benim nasılsın

canım ben doktora evlendikten sonra hemen gitmeye başladım ama rutin kontrollere hani balayında havuzdan falan mikrop kapar gibilerinden hamilelik düşündüğümde falan her gittiğimde alltan muayne etti hatta ilk değerimi öğrendiğimde 19.16 dı daha küçük bakarsak göremeyiz dedi 1 hafta sonra gittim 206 mıydı neydi değerim alttan baktı keseyi gördü yani asıl diyeceğim beni hep alttan muayne etti ve her defasında içm rahat eve döndüm çünkü üstten baksa bişey göremiycek hiçbi sakıncasıda yokmuş inanırmısın bana son 1 aydır üstten bakmaya başladı ben her alttan bakışında kalp atışlarını bile görmüştüm bu yüzden içini ferah tut üstten baktığı için göremiyosun bide galiba doktorun biraz paracı seni sürekli çağırarak muayne ücreti alıcak bence canım yanlış anlama sakın ama

yok canım herhafta özelden gidiyorum ama ayda birkere muayene ücreti alıyor diğerleri kontrol olarak geçiyor..öyle bir düşüncem yok oyuzden...bana alttan bakmadığı için gözükmüyordur belkide..buarada son 2 haftadır keseyi görüyoruz normalmiş büyümesi..kesenin içindeki bebişi görecektik kısmet olmadı işallah buhafta...
oy kurban olsun teyzesi yerim ben onu hemen yaparım yeterki istesin ama bebişim bu pek senin isteğine benzemiyor sanki annen kendi canının istediğini yazmış gibi numaracı anniş :jeyyar:

çok uyanıksın diloş teyze...evet ben istemiyorum anniş istiyoo...ben hep repitop istiyorum sen beni çok iyi anlıyorsun diloşumm))))

inanmıyorum biri bana cvp verdi sonunda teşekkür ederim ESCALES iyiyim sanırım..sizleri iyi görüyorum daha da iyi oluyorumhihoyyyt

yok canım herhafta özelden gidiyorum ama ayda birkere muayene ücreti alıyor diğerleri kontrol olarak geçiyor..öyle bir düşüncem yok oyuzden...bana alttan bakmadığı için gözükmüyordur belkide..buarada son 2 haftadır keseyi görüyoruz normalmiş büyümesi..kesenin içindeki bebişi görecektik kısmet olmadı işallah buhafta...

çok uyanıksın diloş teyze...evet ben istemiyorum anniş istiyoo...ben hep repitop istiyorum sen beni çok iyi anlıyorsun diloşumm))))
kuzum benim şimdilik öpüyorum seni çıkmak zorundayım Şeniz
arkadaşlar hoşçakalın iyi muhabbetler

hıı anladım canım ama olsun sonuçta insanı meraklandırıyo bazı doktorlar alttan baksa hemen gözükücek neyse şekerim allah hayırlısını versn bulantıların başladımı

kız çok güzel bence yap vallahi birgün bende hamile kalırsan yüce rabbim banada gösterirse bende yaparım bu dediğini sanırım eşim görünce kafayı yer
tamam canım yapayım

niye kimse benim selamımı almıyooooo Çok üzgünüm çoook
gülüm ben aldım ama sen farketmedin galiba

bende öyle düşünüyorum tatlım ama şuan rahatsız etmiyor bakalım

dualarım hep seninle tatlım:Saruboceq:

yap bence güzel olur hihoyyythihoyyyt
tamam yapıcam inşallah hamileyimdirde yaparım

inşallah canım yakın zamanda bebişinide görürsün ne zor şeymiş bu bir hamile kalmak için uğraş arkasından sağlıklımı değilmi vermı yokmu diye allah kolaylık versin hepimize canlarım :emir_bebek:

kız niloş vildoşlada denk gelemiyom ne zamandır nerelerde bu kıssskaydirigubbakcemile3

vildoş sabah buradaydı canım sonra annesine gitiii.....selamı var))hehe))))
mutfak resimlerini koymuş cillop gibi mutfağına yorum bekliyordu herkezden......tertipli kızdır bu vildoş maşşallahh mutfagını gördüm yaa elinden pasta börek makarna neolsa yenir vallasırnaşık şey

slm kıslar nasılsınıza.s.
h.g.
vildoş sabah buradaydı canım sonra annesine gitiii.....selamı var))hehe))))
mutfak resimlerini koymuş cillop gibi mutfağına yorum bekliyordu herkezden......tertipli kızdır bu vildoş maşşallahh mutfagını gördüm yaa elinden pasta börek makarna neolsa yenir vallasırnaşık şey

evet canım eminim nefis yapıyordur toppiğemi koymuş kız resimlerihihoyyyt

Back
X