günaydın canım yok kız hamile deyilim nerden çıktı yoksa kalcammıalkisalkisalkis hadi inşallah yaa niloş tan bi haber yok henüz bugün doktora gidecekti gene bakalımgünaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...
gizecim hamile misin:CüvCüv:
nilüferden haber var mı? geçmişede okuyamadım...
günaydın arkadaşlar yarın adet olmam gerekiyor inş.olmam normalde 4 gün önce gelirdi ve düzenli gelir tuvalete gitmekten korkuyorum gelir diye :) ama birşey yok dua edin hamile kalayım ama karnımda da sancılar geliyor ara ara göğüslerimde dokunduğum zaman acıyor
noldu ki nilüfere hiç haberim yok cnm? bu arada sen nasılsın? bebiş nasıl?günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...
gizecim hamile misin:CüvCüv:
nilüferden haber var mı? geçmişede okuyamadım...
evet canım kusura bakma birazdan çıkıcam. okula gitmem gerek. hazırlanıcam da.iyiy diyelim iyi olalım edacım canım işinmi var
günaydın canım yok kız hamile deyilim nerden çıktı yoksa kalcammıalkisalkisalkis hadi inşallah yaa niloş tan bi haber yok henüz bugün doktora gidecekti gene bakalım
meraba canım dualarımız hepimizle inşallah :Saruboceq:
niloş bebeğini göremedi henüz canım boş gebelikten şüpeleniyorlarmışda ama inşallah deyildir dua ediyozzz(amiiiinnn)
evet canım öyleymiş geçmişeide tam okuyamadım atlaya atlaya gittim. inşallah bebişi saklanmıştır anneciğine süpriz yapar. dualarımız nilüferle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?