Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...

gizecim hamile misin:CüvCüv:

nilüferden haber var mı? geçmişede okuyamadım...

günaydın arkadaşlar yarın adet olmam gerekiyor inş.olmam normalde 4 gün önce gelirdi ve düzenli gelir tuvalete gitmekten korkuyorum gelir diye :) ama birşey yok dua edin hamile kalayım ama karnımda da sancılar geliyor ara ara göğüslerimde dokunduğum zaman acıyor

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...

günaydın canım yok kız hamile deyilim nerden çıktı yoksa kalcammıalkisalkisalkis hadi inşallah yaa niloş tan bi haber yok henüz bugün doktora gidecekti gene bakalım

meraba canım dualarımız hepimizle inşallah :Saruboceq:

noldu ki nilüfere hiç haberim yok cnm? bu arada sen nasılsın? bebiş nasıl?

iyiy diyelim iyi olalım edacım canım işinmi var
evet canım kusura bakma birazdan çıkıcam. okula gitmem gerek. hazırlanıcam da.

canım tickerında "I'm pregnant " yazıyorda ondan. bende geçmişi okuyamadım acaba gize hamile mi dedim. inşallah canım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alıcaz:Saruboceq:
nilüferde inşallah güzel haberlerle döner:Saruboceq:

niloş bebeğini göremedi henüz canım boş gebelikten şüpeleniyorlarmışda ama inşallah deyildir dua ediyozzz(amiiiinnn)

gize teşekkür ederim duaların için hamilelik belirtileride nasıl bilmiyorum ki ? ayyy kafayı iyicem rüyalar görmeye başladım artık çok kafama takmamam lazım aslında

haaa bak ben ona hiç dikkat etmedim ölesine koydum hiç tarih falanda yazmadım yani ayyy inşallah yaa

niloş bebeğini göremedi henüz canım boş gebelikten şüpeleniyorlarmışda ama inşallah deyildir dua ediyozzz(amiiiinnn)

evet canım öyleymiş geçmişeide tam okuyamadım atlaya atlaya gittim. inşallah bebişi saklanmıştır anneciğine süpriz yapar. dualarımız nilüferle...

rica edrim selincim ama herkezde aynı olurmu bilmemki ben ilk kaldığımda karnım ağrıyordu halsizlik iştahsız hissediyordum

ya gerçekten mi? çok üzüldüm!. inşallah kötü bişey çıkmaz. nilüferi görürseniz ben den çok çok slm söleyin yaaaaa.... rabbim hayırla kavuştursun bebeğine.! benim de dün ark. biri doğum yaptı. biri de ultrasında filmine bakmışlar. eşime çok belli etmiyorum ama içim bi tuhaf oldu.. burkuldu anlıcanız.. ama napalım belki dünyadaki sınavımızda budur.

evet canım öyleymiş geçmişeide tam okuyamadım atlaya atlaya gittim. inşallah bebişi saklanmıştır anneciğine süpriz yapar. dualarımız nilüferle...

inşallah canım ya harab oldu kızcağız yaa inan çok üzüldüm yaaa sen neler yapıyon nasıl giidiyor buarada hamiş kaldınmı kız fazla giremedim bu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…