Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın gunaydın anne adayları

günaydı kızlar

şeker kız özbek bebeğimiz ordamısınız

gize, ozbek83

günaydın kızlar.

gize kusura bakma başka biyerlerdeydim. nasılsın?
özbek sen nasılsın?

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...

gizecim hamile misin:CüvCüv:

nilüferden haber var mı? geçmişede okuyamadım...

günaydın ozbek,duyguss,sekerkız hg nasılsınız?

kızlar topluca epinize güaydın iyii çok şükür geçmişi okuyordum sizler nasılsınız bakıyım

canım bende geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah sayfalar çoğalmış nazar değmesin topiğimize

evet valla geçmişe takılsam kızlara yetişemiyom bazen yaa aa hakçacım sen denizlidemi oturuyon bana yakınsın valla bende alaşehirdeyim kızzzhihoyyyt

günaydın canım biz iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız:1hug:
şükür iyiyim canım hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha çok rahatlıycam canım benim
iyiyim sekerımmm sen ve misketin nasıl?
şükür iyiyiz canım benim
a.s.

hoş geldin anniş
hoşşbulduk canım nasılsın bakalım
saol tatlım bende iyi olucam inşallah halsizim birazz ŞenizŞeniz

günaydın canımm nasılsın bebiş nasıl bakalım:CüvCüv:

şükür iyiyiz canım benim bebişimde iyidir inşallah dün ultrason resimlerine bakıp bakıp durdum acayip bir şey ya o noktadan yüce yaradan neler yaradıyor kurban olayım ben ona valla kızlar insan hayran kalıyor

ayyy evet canım ya biliyom o duyguyu bende tattım ama yarım kaldı olsun enazından biliyorum nasıl bişi demiŞeniz

evet valla geçmişe takılsam kızlara yetişemiyom bazen yaa aa hakçacım sen denizlidemi oturuyon bana yakınsın valla bende alaşehirdeyim kızzzhihoyyyt

evet canım denizlide oturuyorum.yakınmışız. aslında izmirliyim eşimin işi dolayısıyla buradayız.

canım inşallah sağlıkla duyacaksın bebişinin kalp atışlarını. ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…