günaydın gunaydın anne adayları
günaydı kızlar
naber kızlar
şeker kız özbek bebeğimiz ordamısınız
gize, ozbek83
günaydın kızlar.
gize kusura bakma başka biyerlerdeydim. nasılsın?
özbek sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün diliyorum,göbişleriniz bebişlerle dolsun...
gizecim hamile misin:CüvCüv:
nilüferden haber var mı? geçmişede okuyamadım...
günaydın ozbek,duyguss,sekerkız hg nasılsınız?
elhamdurullah ıyıyım bomba gıbıyım sekerım seeen.
slm kızlar nasılsınız bakalım
saol tatlım bende iyi olucam inşallah halsizim birazz ŞenizŞeniziyiyim bıtnem sen nasılsın gel bı öpem senı:1hug:
kızlar topluca epinize güaydın iyii çok şükür geçmişi okuyordum sizler nasılsınız bakıyım
kızlar topluca epinize güaydın iyii çok şükür geçmişi okuyordum sizler nasılsınız bakıyım
şekerkız dua et adet olmayım :)
canım bende geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah sayfalar çoğalmış nazar değmesin topiğimize
şükür iyiyim canım hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha çok rahatlıycam canım benimgünaydın canım biz iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız:1hug:
şükür iyiyiz canım benimiyiyim sekerımmm sen ve misketin nasıl?
hoşşbulduk canım nasılsın bakalıma.s.
hoş geldin anniş
saol tatlım bende iyi olucam inşallah halsizim birazz ŞenizŞeniz
günaydın canımm nasılsın bebiş nasıl bakalım:CüvCüv:
şükür iyiyim canım hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha çok rahatlıycam canım benim
şükür iyiyiz canım benim
hoşşbulduk canım nasılsın bakalım
şükür iyiyiz canım benim bebişimde iyidir inşallah dün ultrason resimlerine bakıp bakıp durdum acayip bir şey ya o noktadan yüce yaradan neler yaradıyor kurban olayım ben ona valla kızlar insan hayran kalıyor
evet valla geçmişe takılsam kızlara yetişemiyom bazen yaa aa hakçacım sen denizlidemi oturuyon bana yakınsın valla bende alaşehirdeyim kızzzhihoyyyt
burdayım gülümescales canım ses ver işinmi var tatlım
ayyy evet canım ya biliyom o duyguyu bende tattım ama yarım kaldı olsun enazından biliyorum nasıl bişi demiŞeniz
şükür iyiyim canım hayırlısıyla kalp atışlarını duysam daha çok rahatlıycam canım benim
şükür iyiyiz canım benim
hoşşbulduk canım nasılsın bakalım
şükür iyiyiz canım benim bebişimde iyidir inşallah dün ultrason resimlerine bakıp bakıp durdum acayip bir şey ya o noktadan yüce yaradan neler yaradıyor kurban olayım ben ona valla kızlar insan hayran kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?