günaydın arkadaşlar yarın adet olmam gerekiyor inş.olmam normalde 4 gün önce gelirdi ve düzenli gelir tuvalete gitmekten korkuyorum gelir diye :) ama birşey yok dua edin hamile kalayım ama karnımda da sancılar geliyor ara ara göğüslerimde dokunduğum zaman acıyor
inşallah canım ya harab oldu kızcağız yaa inan çok üzüldüm yaaa sen neler yapıyon nasıl giidiyor buarada hamiş kaldınmı kız fazla giremedim bu sıralar
kız hakça ben şu tickeri düzelteyim başkalarıda haiş sanmasınkaydirigubbakcemile3
canım bende üzüldüm. güzel haberlerle gelir inşallah. ben 24 haftalık hamileyim. 6.ayımız bitiyor kısmetse
:1hug::1hug: inşallah canım en yakın zamanda tarihide yazacaksın. sen bilirsin sil istersen. sonra tarşhle birlikte yazarsın.
hadiya aslında karışıklık oldu biliyonmu senin hamile olduğunu biliyordumda biara yanlış okudum heraldeki tedavi falan görüyon diye kalmış aklımda en son pardon canım yaaŞeniz
hakça günaydın saol iyi dileklerin için valla stres yaptım ne yapayım dediğin gibi herşeyin hayırlısı bakalım ne olacek yarınıda bekleyelim :)
günaydın şekerkız67
canım karışıklık olabilir. inan ben arada not alıyordum hatta vildanda sen yazıyor musun yoksa hafızan bu kadar kuvvetli mi demişti. insan karıştırıyor. ben 3 kez aşılama denemiştim belki burada bahsederken oradan karıştırmış olabilirsin:1hug:
hakça günaydın saol iyi dileklerin için valla stres yaptım ne yapayım dediğin gibi herşeyin hayırlısı bakalım ne olacek yarınıda bekleyelim :)
günaydın kızlar
şekerkız naber nasılsın
günaydın ozbek,duyguss,sekerkız hg nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?