Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selin_ozcab günaydın...inşallah seninde güzel haberlerini alırız. stres yapma..dularımız seninle. unutma ki herşeyin hayırlısı...

inşallah canım ya harab oldu kızcağız yaa inan çok üzüldüm yaaa sen neler yapıyon nasıl giidiyor buarada hamiş kaldınmı kız fazla giremedim bu sıralar

canım bende üzüldüm. güzel haberlerle gelir inşallah. ben 24 haftalık hamileyim. 6.ayımız bitiyor kısmetse

kız hakça ben şu tickeri düzelteyim başkalarıda haiş sanmasınkaydirigubbakcemile3

canım bende üzüldüm. güzel haberlerle gelir inşallah. ben 24 haftalık hamileyim. 6.ayımız bitiyor kısmetse

hadiya aslında karışıklık oldu biliyonmu senin hamile olduğunu biliyordumda biara yanlış okudum heraldeki tedavi falan görüyon diye kalmış aklımda en son pardon canım yaaŞeniz

hakça günaydın saol iyi dileklerin için valla stres yaptım ne yapayım dediğin gibi herşeyin hayırlısı bakalım ne olacek yarınıda bekleyelim :)

hadiya aslında karışıklık oldu biliyonmu senin hamile olduğunu biliyordumda biara yanlış okudum heraldeki tedavi falan görüyon diye kalmış aklımda en son pardon canım yaaŞeniz

canım karışıklık olabilir. inan ben arada not alıyordum hatta vildanda sen yazıyor musun yoksa hafızan bu kadar kuvvetli mi demişti. insan karıştırıyor. ben 3 kez aşılama denemiştim belki burada bahsederken oradan karıştırmış olabilirsin:1hug:

evet evet kesinlikle bundan dolayı oldu aşılama konusu geçmişti bak hatıladım doğru hehe
şimdiki ticker nasıl baya karışık yaa birsürü tarih yeri vardı bde ingilizce anlamadım ama hadi bakalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…