bahsetmezmiyim 29 yaşındayım şu an çalışmıyorum evdeyim. yukarda öğrenim durumum doktora yazmazıyor bakmayın ona yanlışlıkla oldu lisans olacaktı. 1 yıldır bebek istiyorum altı ay önce bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. adetlerim düzenli değil ameliyattan sonra civan perçeidiye bir ota başladım bakalım bi adet olsam denemeye devam edeceğiz ama:)olmuyor.
bahsetmezmiyim 29 yaşındayım şu an çalışmıyorum evdeyim. yukarda öğrenim durumum doktora yazmazıyor bakmayın ona yanlışlıkla oldu lisans olacaktı. 1 yıldır bebek istiyorum altı ay önce bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. adetlerim düzenli değil ameliyattan sonra civan perçeidiye bir ota başladım bakalım bi adet olsam denemeye devam edeceğiz ama:)olmuyor.
nsb ciğim okudum okudum seni atlamışmıyım bak kızdım kendime sağol canım hayıt tohumu aktardan mı alınır birde suyu varmış onun sen denedin mi hiç
afiyet olsun canım :teytey:canlarım sayfam açık birazdan dönücem kahvaltı yapim .nohutumun karnı acıktı teyzoşları.geliyorum hemen .
cnlarım günaydınnnnn bugün patron istanbuldan geldi pek giremicem öpüyorum sizi
slm şekerler nasılsınız bakem bugün benim karnım sabahları bir şey yemediğim zaman midem bulanmaya başladı kızlar illa bir şey yemem lazım anam dün canım ailemde biri erik yiyordu benim halimi görseniz dolabı kırcaktım nerdeyse dolapta meğersem tabağın içine koymuşum bir yemem var ve ben hayatta eriği sevmem ulen bu bebek neler yapıyor bana
kızlar ben kaçtım hoşçakkallıınnııızzzlaar :) yani anne adayları,anneler,nohutlar :)
hosgeldin canım benim eeeeee bu bebişler anne karnına düsmeye basladıgından bu yana annelere cektirmediklerini bırakmıyo cimcimeler ama yinedeeeeeeeee onlar bizim canımız oluyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?