Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nsb ciğim okudum okudum seni atlamışmıyım bak kızdım kendime sağol canım hayıt tohumu aktardan mı alınır birde suyu varmış onun sen denedin mi hiç

Canım ben de sana hayıt tohumunu dene dicektim..Kullanan herkes çok memnun..

canım doktor kontrolünde değilmisin şu an .
ne zamandır adet olmadın .bence doktorunla konuş ve sana adetinin gelmesi için ilaç yazsın bence .ondan sonra tedavin başlasın ve yumurta takibi yaptırt .

canım sogan suyuda adet düzensizliğine cok iyi geliyomus bende deniyorum istersen sende bi dene:teselli:

canlarım sayfam açık birazdan dönücem kahvaltı yapim .nohutumun karnı acıktı teyzoşları.geliyorum hemen .

cnlarım günaydınnnnn bugün patron istanbuldan geldi pek giremicem öpüyorum sizi

nsb ciğim okudum okudum seni atlamışmıyım bak kızdım kendime sağol canım hayıt tohumu aktardan mı alınır birde suyu varmış onun sen denedin mi hiç

Est. canımm..onu duymadım ben de yeni duydum bunu aktardan alınıyomuş,benim ewin yakınlarında da aktar yok henüz alamadım..tabletleri warmış bi de..ama denemedim henüz.ben de tablete daha bi yakınlık war :) bişileri demleyip içmk pek bana göre değil. :) biraz araştırıyim bi aktara gidip sorucam bakalım haber edeerim inş sana da..

tamam canım deneyeceğim denize düşen yılana sarılır. bir aylık bir gecikme oldu bende hamileyim sanmıştım.hı birde maydonoz suyu içmeye başladım yumurtlama dönemnine kadar onu içeceğim.

slm şekerler nasılsınız bakem bugün benim karnım sabahları bir şey yemediğim zaman midem bulanmaya başladı kızlar illa bir şey yemem lazım anam dün canım ailemde biri erik yiyordu benim halimi görseniz dolabı kırcaktım nerdeyse dolapta meğersem tabağın içine koymuşum bir yemem var ve ben hayatta eriği sevmem ulen bu bebek neler yapıyor bana

hosgeldin canım benim eeeeee bu bebişler anne karnına düsmeye basladıgından bu yana annelere cektirmediklerini bırakmıyo cimcimeler ama yinedeeeeeeeee onlar bizim canımız oluyooooooooo

Kızzzlaaaaaaaaar bı duyuru yapacagım ana sayfada duyduk duymadık demeyın dıye bı sayfa var onun ıÇındede acısıyla tatlısıyladıye bı ıÇerık var onun ıÇınde yardımlarınızı beklıyorum dıye bı sayfa var oradakı arkadasa 500 tane yasın okunması lazımmıs bebek ıÇın ıÇınızde bılen arkadaslar varsa o sayfaya bı baka bılırlermı??????????*

Kızlar ben yokumdiye beni repsiz bırakmayın haaa:))))

şaka şaka valla hep sitede olsam hiç çıkmasam keşke

hosgeldin canım benim eeeeee bu bebişler anne karnına düsmeye basladıgından bu yana annelere cektirmediklerini bırakmıyo cimcimeler ama yinedeeeeeeeee onlar bizim canımız oluyooooooooo

hiç deme gitsin canım benimki heralde bayağa cimcime olacak bir hayırlısıyla kalp atışını bir duysam rahatlıycam bende aklım hep onda şu günlerde geçmek bilmedi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…