Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aslında aılene soylesen destek olmazlarmı.benım saolsun ablam cok destek.hep yanımda ve benım kadar ıstıyo.bu sekılde kendını daha yalnız hıssetmıyomusun

hepsi diyoki zmanı var hayırlısını iste bişey olmaz allah zamanı bekliyo diyo doktora gittiği duyuncada hepsi işte o yüzden olmuyo diyolar off ya bende ondan artık söylemiyorum onlra

devamlı gıttıgın bı dr varmı.yoksa hastanede kım olursa onamı gırıyosun.

var canım sadece bi doktora gidiyorum özele devlet hastanesindede çalışıyo ama ben hep özleine gidiyorum çok iyi bi doktor bize dediği tek şey ikinizde çok sağlıklısınız tek sorun stres allah sizin bazı şeyleri görmenizi bekliyo sabrınızı deniyo diyo başka bişeyiniz yok diyo

bende neler aldım kendım neler ordum.bı ara saklamaktan vazgectım dogum yapan arkadaslarıma goturdum ama sımdı saklıyorum beklıyorum kendı bebegıme gıydırıcem onları ınsallah

öyle tabi bende hergece bebeği hayal ediyorum ama artık etmeyecem bitti benim için çalışma felanda yapmayacam

kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı geceler.bu gecede yakın zmanda gelcek olan bebıslerızle konusmayı ıhmal etmeyın.onu sabırsızlıkla bekledıgınızı ve ıknızın cok ozel bı dunyası olacagını anlatın ve sakın umudunuzu yıtırmeyın.bı kac ay ıcınde hepımız guzel haberlerı verıcez burdan

iyi geceler canım inşallah canım

canım bende çıkıyorum malesef zaten karnımda ağrıyo bayağı sana iyi geceler kendine iyi bak

iyi geceler cnm uzme kendini benim uyukum yok patik te bitiyo az kaldi allah dualarini kabul etsin by cnm

evet son bir yılım şu şekilde geçiyor önce adet olmayı bekliyorum sonra sonra yumurtlama günlerini sonra adetimin gecikmesini(zira her defasında gecikiyor kendisi)en sonunda test yapıyorum NEGATİF çıkınca yine adet olmayı bekliyorum yani sürekli bekliyorumda gelmiyor bebiş.

kızlar günaydın ben bugün yohum öğleden sonra gelirim kayınvalidemle gesmeye gidicez kaydirigubbakcemile3 eminönüne gidicem sahilde gezicem ciciler alıp gelicem kuzum gelince görüşürüz hepicüğünüzü teker teker öpüyorumm hihoyyyt hihoyyyt dün kaldığımız yerden devam ederiz kaynatmaya hehe hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…