hoşgeldin canım aramıza sende bizim gibi bebek bekleyenlerdensin herhalde:jeyyar: Allahım aratmasın inşallah ayrıca güzel dileklerin için sağol a.s.MERHABA BELENAY...BEN 2 GÜNLÜK ÜYEYİM..ÇOK ÇABUK ALIŞTIM..HERKESİ TANIMAYA ÇALIŞIYORUM..BU ARADA RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..a.s.
öpüyorum..Şeniz hemde kocamannteşekkür ederiz teyzoş öp beni.ama bende seni dudaktan öpcem :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hoşgeldin aramıza güzelim..nasılsın?hihoyyytGELİYOR TATLIM YAZDIKLARIN...SENDE BİR SORUN VAR SANIRIM...BUGÜN OKADR ÇOK GİRİP ÇIKTINKİ PC BİLE KARIŞTI KAFASI...laelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
SLM CNM...HG.a.s.
Merhaba kızlarrrrrrrr ben geldimmm ..... abyosun,belenay,beryal,etipuf78,neslihan,niran,nurhayat ....
Nasılsınız ?
hoşgeldin canım aramıza sende bizim gibi bebek bekleyenlerdensin herhalde:jeyyar: Allahım aratmasın inşallah ayrıca güzel dileklerin için sağol a.s.
AHA DÜZELDİİİİİ
EFSANEEEEEE GERİİİİ DÖNDDDDDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ sırnaşık şeysırnaşık şey:hooray:
selam canım hoşgeldin
iyiyim güzelim dün tahlil için kan verdim yarın çıkacak sonuçlar ayrıca yarın adetimin 5.günü klomen kullamaya başlayacağım..bu ay daha çok umutlyum..megryann niran77 abyosun nurhayatk siz nasılsınız
megryann niran77 abyosun nurhayatk siz nasılsınız
selam güzelim..hoşgeldin..iyiyiz sen nasılsın?hihoyyytmerhaba arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin aramıza güzelim..nasılsın?hihoyyyt
megryann niran77 abyosun nurhayatk siz nasılsınız
selam güzelim..hoşgeldin..iyiyiz sen nasılsın?hihoyyyt
merhaba arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız
hadi hayırlısı olsun inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın bi sürü kaliteli yumoşun olsun inşallah kaydirigubbakcemile3iyiyim güzelim dün tahlil için kan verdim yarın çıkacak sonuçlar ayrıca yarın adetimin 5.günü klomen kullamaya başlayacağım..bu ay daha çok umutlyum..
iyim canım sağol akşama kardeşimin kep töreni var oraya gideceğiz heyecanlı ve mutluyum ama hala çalışıyorumsağol canım iyiyim sen nasılsın ?
Canım sağol iyiyiz çok şükür.Bir süredir eşime koşturuyorum.Bugünde hastanedeydim yine.Bacağında kitle buldular.O bölgede kanama olduğu içinde biyopsi yapamadılar 3 ayı geçti hala araştırıyorlar.Bugün çok şükür ilk defa doktorlar iyi huylu olma olasılığından söz ettiler.Ameliyat edip onu ordan çıkaracaklar sanırım.İnş. güzel çıkar sonuçları.Biz biraz üst üste yaşadık her şeyi.Rabbim sınıyor bizi bir süredir.Kayınpederim vefat etti 3 ay önce.Arkasındanda benim eşimle problemlerim başladı.Sonra eşimin bacağındaki kitle bizi bugünlere kadar getirdi.Tabii o arada birde bebek düşürünce inanın çok yoruldum.Artık 2 saat ayakta kalsam eve kendimi zor atıyorum.Eşime dün onu da söyledim.'Psikoljik olarak çok yoruldum ben,artık dayanamıyorum.Yoruldum'dedim.'Haklısın sen çok yıprandın' dedi.Bunada şükür.Bir gün Rabbimin izniyle güzel günlerde gelecektir elbet....
merhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?