bak yaramaza senn yerim kız ben onu yerim bende hamile kalırsem bebişim canı istemese bile benim herife gece yarısı kalk diyecem bakalım yapacak mııı kötükedihüso
inşallah bebişi ona süpriz yaparda yarın onunda tekrar halayını cekerizzz
günaydın tatlı kuşummmm nasılsın hoş geldin bitanemmm
aminnnnnn :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın canım nasılsın canım
inşallah canım inşallah dün süpriz mucizenin haberini duydum çok ama çok sevindim bugünde inşallah niloşun haberini alırızda bizim bebiş bizi sevindirirde çekerim onun içinde halay :teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar ordamısınız yoksa sitede bir sorunmu var
:teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın canlarım hakçacıgım hamilesin galibaa sewincim 2 ye katlandı sıkı durun kızlar bende bugün test yaptım sonuç pozitif yarın doktora gidicegim darısı isteyen herkesin başına rabbim hepinize en kısa zamanda nasip eder inş.
:teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın canlarım hakçacıgım hamilesin galibaa sewincim 2 ye katlandı sıkı durun kızlar bende bugün test yaptım sonuç pozitif yarın doktora gidicegim darısı isteyen herkesin başına rabbim hepinize en kısa zamanda nasip eder inş.
günaydın işleri bitirip geliyorum kıslar
hakca hamilemisin cnm şimdi duydum
melike seni tebrik ederim hayırlı olsun güzelimm :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın işleri bitirip geliyorum kıslar
kızlar ordamısınız yoksa sitede bir sorunmu var
günaydın..hoşgeldin güzleim..hihoyyytgünaydın işleri bitirip geliyorum kıslar
burdayız güzelim..kızlar ordamısınız yoksa sitede bir sorunmu var
tebrik ederim melike25 allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah..halaya başlıyorum ben senin için..beryala söyleyelim..listeyi yenilesin..umut listesinden birüst listeye çıkarsın seni..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın canlarım hakçacıgım hamilesin galibaa sewincim 2 ye katlandı sıkı durun kızlar bende bugün test yaptım sonuç pozitif yarın doktora gidicegim darısı isteyen herkesin başına rabbim hepinize en kısa zamanda nasip eder inş.
melikeeeee canım tebrik ederim sabah sabah güzel haberlerle başladım devamı gelir inşallah. Allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah dikkat et kendine...
halaya devam kızlarrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
GÜNAYDIN CANİKOLARIMM MASILSINIZ BAKALIMMM :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?