Canım aşkolsun burdayız ya.Rep nasıl veriliyor biliyormusun?
valla benlede dooğru düzgün konuşan yok atlıyorum araya sazan gibi (bide balık smileyi yapsalar ya) mafoldumben
:çok üzgünüm:benle neden kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konusmuyoooooooooooooooo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Hoşgeldin canım banada bir 10 dk müsaade edin.Bilgisayarım açık zaten gelince okurum yazdıklarınızı...
bende öyle yapıyomm ama fayda etmiyo neyse bende herkese küsüp gidiyom allaha emanet olun byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysenağlamasenağlamasenağlama
saol cnm sen bitanesin topiğimizin meleğitamam vildancım bende en yakın zamanda vermeye çalışıcam. ama kime vermeye kalksam bu kişiye veremezsiniz diyorkaydirigubbakcemile3 20 kişiyi tamamlamam lazımmış sizlere vermek için...
oyy oyy gel yaslan banada derdini anlat bakalımölede ne bileyim sivasa giden tır ezdi beni Çok üzgünüm çoook keyifsizim ama içim rahat ben nolcam bakalım bir hafta sonra
:çok üzgünüm:benle neden kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konusmuyoooooooooooooooo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende çıkıyorum bugün kimse beni arasına almadı hoşçakalın Çok üzgünüm çoook
canım merhaba kişiler ancak okuyabildi sabahtan beri baya yoğun olmuş burası nasılsın
kaydirigubbakcemile3
YAA KÜSMEYİN BEN KÜSÜYORMUYUM..KİMSE BANA HOŞGELDİNDE DEMEDİ....senağlama :1no2:
BENDE BUTGÜN BİRAZ YOĞUNUM...ARADA BAKIYOM...
saol cnm sen bitanesin topiğimizin meleği
oyy oyy gel yaslan banada derdini anlat bakalım
yavrııım sende gel benim diğer omzuma dertleşelim bugün :1hug:
saol teyzesi sana kolay gelsin cnm
benim çamaşırları kızım topladıda ütü yapılacak az daha büyüsün onuda yaptırırım
slm cnm hoşgeldin
saol hayatım :jeyyar:
ben o repi er geç alırım senden nasıl olsa kafaya koydumya almayı sırnaşık şey
anam bende 1.65 normalim ama topuklu giyince kocişi geçerim diye giyemiyom
kızlar hadi ama herkesin alınganlığı üstünde bugun yapmayın ya sayfalar dolmuş okuyana kadar cevap yazamadık hepinizi görüyorum ve hepinize selam inşallah keyifler iyidir
saol cnm sen bitanesin topiğimizin meleği
oyy oyy gel yaslan banada derdini anlat bakalım
yavrııım sende gel benim diğer omzuma dertleşelim bugün :1hug:
kızımı kızkardeşimle annemlere gnderdim geldim nolmuş erkes küsmüş bitarafta nazaramı geldi topiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?