abyosun+, AYSEN74+, chen+, dil_nur+, Duru_+, gelevera, hakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, nilaykisir+, orays, sulezehra+, vildangel+, zeyno06_09 MAAAŞŞŞŞAAALLLAAAHHHHHH MAŞŞALLAAHH:enbuyukkk:
evet canım bugünün sondakika haberi verdi konyatv deBu çocuğun ailesi bu sabah müge anlıdaydı amaa çocuğun resimlerinide ordan verdiler kayıp diye bu haber bu günün mü ??????!!!!!:1shok:
hg canım bugün baya kalabalığız maşAllahabyosun+, AYSEN74+, chen+, dil_nur+, Duru_+, gelevera, hakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, nilaykisir+, orays, sulezehra+, vildangel+, zeyno06_09 MAAAŞŞŞŞAAALLLAAAHHHHHH MAŞŞALLAAHH:enbuyukkk:
hg canım nasılsınslm kıslarr maşallah ne kalabalığızz
hb canım
haberlere baktımda canım sıkıldı ya bu toplumun halin ne olcak böyle birbirini öldüren öldürene konyada komşusunun 3 yaşındaki kızını kadın sobada yakmış
Komşunun çocuğunu sobada yaktı! 3.SAYFA haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
Anasındada kabahat var 4 yaşındaki çocuğun ne işi olur alışverişte mirmirmirmirevet canım bugünün sondakika haberi verdi konyatv de
hb toprağım sen iyiyim sen nasısınhoşgeldinn canımmm nasılsın ??a.s.
ben geldimm cnm nbrAAAAAAAAA İKLİM GELMİŞkaydirigubbakcemile2
aynen aynen allah bildiği gibi yapsın pis karıyı mrb cnmevet çok kötü bir zamandayız o tarlaya atan kadını hiç söyleme çok kötü ya 45 gün boyunca tvde nasıl yalan söyledi birkaçgün izledim bende gıcık oluyodum kadının konuşmasına rahat tavrına sonunda erçek çıktı ortaya
Maaşallah demi :) Bende rep dağıtıyorum herkese şimdi...alkisalkisalkis
slm kıslarr maşallah ne kalabalığızz
kız umursamamak olurmu çalışmalara son hızla devam hııııımmmyumurtlama haftasındayım ama sanki değilmiş gibi umursamazlık var bende anlamadım gitti.bizimkide umursamaz ayy anlamadım yaakafamçokkarıştı ama hissediyorum belim ağrıyorr çokk
unuturmuyum güzelim deme böyle iş yerinde insanlar gelince yazamıyorum cnaım benimmmilterde unuttu beniiiiiiiiii unuttunuz beniii mirmirmirmir :dilcikar:
hoş geldin canım nasılsınnben geldimmmmm
kızlar merhaba nasılsınız?
kızz sen hamilesin bence hadi hayırlısı çekelim sneinde halayını yaaa :teytey::teytey:valla uyku hali iki gündür de mide bulantısı hafif ama gögüslerde aşırı dolgunluuk adet dönemime yakın olurdu dolgunluk ama çok acırdı dokunamazdım ama şimdi öle bişey yok valla hiç acımıyo anlamadım bakalım rabbim neylerse güzel eyler inşallah vardır gelmiştir benim melegimde alkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm canım evet topik baya kalabalıkkaysen,chen,dilnur,iltercakir,kayra,megryann,neslihan,nilaykisir,osmaniye,scuba,sinemis,zulezehra,yaren,yebcim selam kızlar aşağıda sizleri görüyorum. maaşallah topiğimize...
bencede yumurtlama haftan çok iyi çalış geçen hafta benimde öyle yapışkan bembeyaz bir sıvı geldi kasık ağrısı felan olduay benim de yumurtlama haftam sanırım dün yumurtladım ben seffaf ve yapıskan bi sıvı geldi kasıklarımda agrıyodu inşalllh bu ay tutmuştur amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
slm hoş geldin canımm nasılsınnnselam şekerler hihoyyyt
amin canım çok saoliltercakir hg...işlerinde de kolaylıklar diliyorum. tüm çalışan bayanların işlerinde kolay gelsin...
tamam canımmm hoşbuldukkHoşgeldin canım banada bir 10 dk müsaade edin.Bilgisayarım açık zaten gelince okurum yazdıklarınızı...
kız bende gördüm ama gelinceye kadar zaman geçtiiisağolasın vildan beni bir sen görmüşsün a.s
yaaaa nereye gidiyorsunnn kim almadı gel ben yanıma alayım seniiibende çıkıyorum bugün kimse beni arasına almadı hoşçakalın Çok üzgünüm çoook
kızz sen ne ağlıyorsun ne oluyor size yaaaYAA KÜSMEYİN BEN KÜSÜYORMUYUM..KİMSE BANA HOŞGELDİNDE DEMEDİ....senağlama :1no2:
BENDE BUTGÜN BİRAZ YOĞUNUM...ARADA BAKIYOM...
slm canım hoş geldinnkızlar hadi ama herkesin alınganlığı üstünde bugun yapmayın ya sayfalar dolmuş okuyana kadar cevap yazamadık hepinizi görüyorum ve hepinize selam inşallah keyifler iyidir
oh iyi yapmışsın canım nasılsın bakalım sabahtan bu yanakızımı kızkardeşimle annemlere gnderdim geldim nolmuş erkes küsmüş bitarafta nazaramı geldi topiş
amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnsağol vildancım:1hug:
burada olduğumdan yani bu sayfaya üye olduğumdan çok memnunum. sizlerle tanıştım yani birçok şeyi paylaştık. belkide birgün hepimiz biryerlerde karşılaşırız.:enbuyukkk: kızlarrrrrr iyi ki varsınız:1hug::1hug::1hug:
Allah hepinizin gönlüne göre versin, tüm dilekleriniz gerçekleşsin...kucaklarınız bebişlerle dolsun:Saruboceq:
sonuçlar ne çıktı canım görürşüz sonra güzel haberlerle dön bebişine iyi bakkkkızlar bende çıkıyorum doktora gidicem yavaş yavaş hazırlanayım. aklım burada kalıcak. baya kalabalıklaştık,size bol muhabbetler. görüşmek üzere...
bende isteremmm bende isteremmmmSağol canım öğrendim ilk repimi sana verdim... vereliniortak
hoş geldin cnaımmm nasılsın iklimcimabyosun+, AYSEN74+, chen+, dil_nur+, Duru_+, gelevera, hakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, nilaykisir+, orays, sulezehra+, vildangel+, zeyno06_09 MAAAŞŞŞŞAAALLLAAAHHHHHH MAŞŞALLAAHH:enbuyukkk:
HEMEN KONUYA EL ATIYORUM küsmeyin kızlar öpüşün bakıyımm
hb toprağım sen iyiyim sen nasısın
ben geldimm cnm nbr
aynen aynen allah bildiği gibi yapsın pis karıyı mrb cnm
saol cnm bende sana verdim az önce
güle güle cnm valla kimseye karşı yapılmış bişey yok ben msn deyim kızlarsaolun kızlar gercekten cıkıyorum carsıda işim vardı buraya girmek için erteledim ama gidiyırum kimse konusmuyo zataen byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse küsmediKim küsmüş niye küsmüş küseceksek niye geldik küstüğümüzü göstermek içinmi topumuz iyiyiz kızlar küsmüyoruz dimiii a.s.
güle güle cnm ben msn deyim :asigim:-tatlicadiarzu- vereliniortak :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile :1shok: :jeyyar: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5hoşçakalın iyi bakın kendinize görüşürüzz senağlama
amiiiin cnm inşallahsağol vildancım:1hug:
burada olduğumdan yani bu sayfaya üye olduğumdan çok memnunum. sizlerle tanıştım yani birçok şeyi paylaştık. belkide birgün hepimiz biryerlerde karşılaşırız.:enbuyukkk: kızlarrrrrr iyi ki varsınız:1hug::1hug::1hug:
Allah hepinizin gönlüne göre versin, tüm dilekleriniz gerçekleşsin...kucaklarınız bebişlerle dolsun:Saruboceq:
güle güle cnm güzel haberlerle gel kaydirigubbakcemile5 Şenizkızlar bende çıkıyorum doktora gidicem yavaş yavaş hazırlanayım. aklım burada kalıcak. baya kalabalıklaştık,size bol muhabbetler. görüşmek üzere...
hb canım
haberlere baktımda canım sıkıldı ya bu toplumun halin ne olcak böyle birbirini öldüren öldürene konyada komşusunun 3 yaşındaki kızını kadın sobada yakmış
Komşunun çocuğunu sobada yaktı! 3.SAYFA haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
meraba cnm ewtslm kıslarr maşallah ne kalabalığızz
hg canım bugün baya kalabalığız maşAllah
Anasındada kabahat var 4 yaşındaki çocuğun ne işi olur alışverişte mirmirmirmirklava:
evet canım benim kızımda 4.5 yaşında eşim çok kızar apartmanın bahçesine bile tek göndermiyoruzAnasındada kabahat var 4 yaşındaki çocuğun ne işi olur alışverişte mirmirmirmirklava:
hg canım nasılsın
Slm canım hoşgeldin.........
güle güle cnm valla kimseye karşı yapılmış bişey yok ben msn deyim kızlar
kimse küsmedi
küseni yırtarım ülee
bir topiğe bir çift küsülü yeter
güle güle cnm ben msn deyim :asigim:
amiiiin cnm inşallah
bende iyiki üye olmuşum bu foruma :lepi:
güle güle cnm güzel haberlerle gel kaydirigubbakcemile5 Şeniz
ayyy allah korusun yarabbimm evlerden uzak
kız umursamamak olurmu çalışmalara son hızla devam hııııımmmklava: klava: klava:
unuturmuyum güzelim deme böyle iş yerinde insanlar gelince yazamıyorum cnaım benimmm
hoş geldin canım nasılsınn
kızz sen hamilesin bence hadi hayırlısı çekelim sneinde halayını yaaa :teytey::teytey:
slm canım evet topik baya kalabalıkk
bencede yumurtlama haftan çok iyi çalış geçen hafta benimde öyle yapışkan bembeyaz bir sıvı geldi kasık ağrısı felan oldu
slm hoş geldin canımm nasılsınnn
amin canım çok saol
tamam canımmm hoşbuldukk
kız bende gördüm ama gelinceye kadar zaman geçtiii
yaaaa nereye gidiyorsunnn kim almadı gel ben yanıma alayım seniii
kızz sen ne ağlıyorsun ne oluyor size yaaa
slm canım hoş geldinn
oh iyi yapmışsın canım nasılsın bakalım sabahtan bu yana
amin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
sonuçlar ne çıktı canım görürşüz sonra güzel haberlerle dön bebişine iyi bakkk
bende isteremmm bende isteremmmm
hoş geldin cnaımmm nasılsın iklimcim
iyiyim canım ağladı teyzesinin peşinden bende gnderdim o yokken bazasıda gelsede gelince süpriz olsa kızımaoh iyi yapmışsın canım nasılsın bakalım sabahtan bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?