-tatlicadiarzu- vereliniortak :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile :1shok: :jeyyar: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5hoşçakalın iyi bakın kendinize görüşürüzz senağlama
hb canımhoşgeldinnn
Kızlar bayılıyorum Şu derya baykala
nesine canım :1rolleyes:
hb canım
haberlere baktımda canım sıkıldı ya bu toplumun halin ne olcak böyle birbirini öldüren öldürene konyada komşusunun 3 yaşındaki kızını kadın sobada yakmış
Komşunun çocuğunu sobada yaktı! 3.SAYFA haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
canım sayfada senin yazdıgın mesajın orada terazi resmi var ondan rep veriliyoooooooo
kızlar bende çıkıyorum doktora gidicem yavaş yavaş hazırlanayım. aklım burada kalıcak. baya kalabalıklaştık,size bol muhabbetler. görüşmek üzere...
Bu çocuğun ailesi bu sabah müge anlıdaydı amaa çocuğun resimlerinide ordan verdiler kayıp diye bu haber bu günün mü ??????!!!!!:1shok:........
şaka bi yana eşim gelicek öptüm hepinizi görüşürüz
haydi güle güleee
hoşgeldinn canımmm nasılsın ??a.s.abyosun+, AYSEN74+, chen+, dil_nur+, Duru_+, gelevera, hakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, nilaykisir+, orays, sulezehra+, vildangel+, zeyno06_09 MAAAŞŞŞŞAAALLLAAAHHHHHH MAŞŞALLAAHH:enbuyukkk:
evet çok kötü bir zamandayız o tarlaya atan kadını hiç söyleme çok kötü ya 45 gün boyunca tvde nasıl yalan söyledi birkaçgün izledim bende gıcık oluyodum kadının konuşmasına rahat tavrına sonunda erçek çıktı ortayaBazen düşünüyorumda bizim yaşadıklarımıza bakın,milletin yaptıklarına öz anası bile çocuğunu öldürüp tarlaya bırakabiliyorsa rabbim hak edene ver diye yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?