nasıl yani yumurtlarken icmeyecegim.ben yumurtlama tarihimi bilmiyorum ki.adetimi 10 gün gecince basladım.simdi düsük tehlikesi olabilirmi yani.adetimin 17.günündeyim ben 3 gündür sogan kürü yapıyorum bırakayımmı.gülme kız küserim.ben birtane dogurdumda annem onu yeme yakar bunu yeme yakar dedi
küsme canım benim bak şimdi dinle soğan suyunu adetin bitiyo 14 gün sonra yumurlaman oluyo o günler içmiyon yumurlaman geçince içmeye başlıyon yani adetine 10 kala iç a.s
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli oo citoscum günaydın tatlım nasılsın
simdi ben adetimin 15.günü sogan kürüne basladım.15 gün devam edecegim dogru yoldamıyım aptal oldum yaaaaaa anlama güclügü cekiyorum:sm_confused:
hg sanalalem nasılsın tatlım
simdi ben adetimin 15.günü sogan kürüne basladım.15 gün devam edecegim dogru yoldamıyım aptal oldum yaaaaaa anlama güclügü cekiyorum:sm_confused:
doğru anlamışın canım aynen böle devam et kaydirigubbakcemile5
kızlar varmı güzel haberler... sağol canım iyim sen nasılsın...çok giremiyorum bu aralar... temizlik falan yapıyorum... geç kalkıyorum bide sabahları. çocuk okula götürüyorum derken geç oluyor...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?