Bende seni özledim canım ya Şenizgörüşemedik doğru düzgün bende iyiyim hala regli olmadım bakalım hayırmı şermi:1rolleyes:hb tatlım seni özledim sen nasılsın bakalımŞeniz
tatlış yoksa bebişmi var :ecrin_bebek:Bende seni özledim canım ya Şenizgörüşemedik doğru düzgün bende iyiyim hala regli olmadım bakalım hayırmı şermi:1rolleyes:
Bilmiyorum canım ya normalde dün yada bugün bekliyordum ama olmadı bugün 29.gün hala geçmiş sayılmaz çünkü son zamanlarda çok karışık oluyodum biliyosunbir geç bir erken:bbo:.Şuan ümitlenmeme tek sebep yaşadığım ara kanama keşke hamile olsam ama içimde öyle bir duygu yok pek ümitli değilimtatlış yoksa bebişmi var :ecrin_bebek:
canımmm günün geçtimi yoksa hadi hayırlısı :lepi:
Ben çektirmedim ama araştırdım canım okadarda korkulacak birşey değilmiş anestezi yapılırsa hiçbişey anlamıyomuşsun google yaz bir sürü yorum okursun:teselli:ya kızlar siz bana yardımcı olmayacağınız anlaşılan hadi by
canım korkmana gerek yok ağrı kişiden kişiye değişir bende okadar ağrı olmadı gerçi iğne oldum oyüzden olabilir sadece adet sancısı gibi ağrı duydum sonradanya kızlar siz bana yardımcı olmayacağınız anlaşılan hadi by
olsun canım biz yinede hayalini kuralım belkide vardır insanoğlu hayal ettiği sürece yaşarBilmiyorum canım ya normalde dün yada bugün bekliyordum ama olmadı bugün 29.gün hala geçmiş sayılmaz çünkü son zamanlarda çok karışık oluyodum biliyosunbir geç bir erken:bbo:.Şuan ümitlenmeme tek sebep yaşadığım ara kanama keşke hamile olsam ama içimde öyle bir duygu yok pek ümitli değilim
slm benbilirim sen de ne varyok cnmkız sumos nerdesın yazdı kızlar cevap suanda sen yoksun huhu
yok be canım valla hiçbirşey hissetmiyorum ama çok istiyorum inşallah Allahım hepimize nasip eder :Saruboceq:inş. hamişssindir cnm sendemı gidiyrsun(herkes hamileleiğe transfer oluyor bir ben kalıcam bu gidişle (
evet canım haklısın en azından hayaliyle mutlu olalım dimi:lepi:olsun canım biz yinede hayalini kuralım belkide vardır insanoğlu hayal ettiği sürece yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?