günaydın kızlarrrrrrrrrr.çok mutluyum çok değişik duygular içindeyim . sevinç ,endişe ,korku,heycan... senağlamabugun sabah test yaptım pozitif çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmm:lepi::teytey::dance::sm_cool::ecrin_bebek::CüvCüv: allah ım isteyen herkeslere sağlıklı bebişler versin en kısa zamanda inş:Saruboceq:
evet vildoş az kaldı ama benim bir planım var :jeyyar::jeyyar: şimdi bende yazın karadenize onlara gidicem oğlu gelecek yurt dışından kızı gelecek yurt dışından hiç rahat vermiycem .bende gitcem onun başına şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip çocuklarıyla bir rahat bırakmıycam kaynanatörü ..... o nasıl bu yıl annemle benibir rahat bırakmadı bende ona yapıcam yazın
cnm allah iyi kaynanaya düşürsün valla kötüsüde pek fena bişey ,çok şükür benim kaynanam çok iyi allah nazardan saklasın.valla kadın ağzıma zorla yemek sokcak nerdeyse :teselli:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kociş gelecek kahvaltıya kaydirigubbakcemile
yakalanmayım kızıyo burda fazla vakit geçiriyomuşumda-tatlicadiarzu-:mymeka:
anam hiç öle göremedim ben walla.bizde kalıyo 6 ay yemek bile yapmaz .dün gezmeye gittim sabahtan yaptım herşeyi öle çıktım .yıksa elini sürmez.aman takmıyom ben aratık bu yaz bide hamileim bak neler yapacam ona.birde masrafa sokucam bir sürü ohhh canıma değsin aldırcam bebeğin tüm kıyafetlerini :jeyyar:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kociş gelecek kahvaltıya kaydirigubbakcemile
yakalanmayım kızıyo burda fazla vakit geçiriyomuşumda-tatlicadiarzu-:mymeka:
ohhh yarasın iyi etmişin yat yat iyice tıfıl olucaz valla kaydirigubbakcemile2
canım dünde dedimya okumadın galiba geçmişi neyse tekrar deyim bu ayın sonunda gitcez randevum o zaman canım dün fiyat sormuşun ya ben bilmiyom kaça yapıcaklar ben özele gidiyom tatlım
o arsız ise eğer cnm sende onu bastırcan tabi başka çare yok.aynı evde çok zor be güzelim 6 ay çok baya:teselli:
BERYAL BENİ OKU BERYAL BENİ OKU BERYAL BENİ OKU:enbuyukkk:şutarafagittisırnaşık şeysırnaşık şey
çitos bu arada
11 ve 14 haftalar oluyomuş 2li test ense kalınlığına burun kemik yapısına bakılıyormuş ve kan testi oluyomuş kuşummm kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrrrrrrr.çok mutluyum çok değişik duygular içindeyim . sevinç ,endişe ,korku,heycan... senağlamabugun sabah test yaptım pozitif çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmm:lepi::teytey::dance::sm_cool::ecrin_bebek::CüvCüv: allah ım isteyen herkeslere sağlıklı bebişler versin en kısa zamanda inş:Saruboceq:[/QU
gözün aydın canım allahtan dileğim sağlıklı bir şekilde eline alırsın ufaklığı:CüvCüv:mirmirmirmir
slm arkadaşlar bende varım her ay umutla bekliyorum bakalım rabbim ne zaman nasip edecek bizlerede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?