bende kendimi ekledimUMUT LİSTESİ
z@z@
belenay
zeyno23
medura
yumyum
minos
nix
gülen
doğa6
durulaltug
hilal1975
ecetuna
karagözlü
sevdagül
gozdenç
yeşimcik
süer
gözek
blackrose23
cano77
rem
morgül
g sezen
bengüsu
r2d2
paylaşım
figen26
nazlımelek
yazgülün(esmabüyük)
mazbut
alin
perçe
ggaye
tiviti
mervess
liligum
tatl
kızlar saat 23.04 itibariyle listemiz bu toplam 36 kişi olduk terfi eden yok demi bakalım ilk kim çıkacak listeden hayırlısı
bende kendimi ekledim
niyçin cvb vermiyosunuz benn çook mutluyum arkadaşlar hastalıgım 2 gün gecikti inş olmamda hamileyimdir ama kalbim yerinden çıkaacak gibi sizinle paylaşmak istedim
belenay hamile kaldımı
yalandunya senın bölum ne???
iyi geceler cnm
iyi olmaya çalışıyorum canım sağol..pinkrose nasıl oldun tatlım iyimisin biraz
canım hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum size ..dikkat edin kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyorummCanım beloşun düşük tehlikesi olduğu için yatıp dinleniyor evinde. O nedenle artık giremiyor pek fazla. Ben iyiyim aşılama yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.
inşallah.daha çok uğraşmadan bebek sahibi oluruz.1,5 senedir olmuyor.sıkıldım yalnız burada bebek büyütmek istiyorum arkadaşlar
ben 15 gündür ankaradaydım laparoskopi yaptırdım kistimi aldılar rahmi genişletmek için fundusa çizik attılar bugün dikişlerimi aldırdım çok acı çektim ama çok ağrım oldu 3 ay korunucam sanırım sonra tedavi vericekler
kızlar ben de yarın dr a gidiyorum,klomen içmiştim..cts günü yumurtalarım 11 mmde kaldı yrn tekrar bakacak.eğer 18mmi bulmuşsa çatlatma iğnesi yapacak..nolur dua edin bana da şu hamile listesine adımı ekleyebilelim..umut listesine ekliyorum adımı haberiniz olsun tamam mı?
selam, bu çatlatma iğnesini nasıl yapıyorlar bilgin varmı?
[selam, bu çatlatma iğnesini nasıl yapıyorlar bilgin varmı?
Slm arkadşlr ben yenym aranza benide alırsnz sevnrm bu arada bende bebek istyrm olmyr ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?