günaydın beryalcim bana şimdi kahvaltı deme :mymeka:
üstüne çıkartırım haaasırnaşık şey
canım sende kendini fazla yorma. banada salı günü komşularım gelicek.
kahvaltımızı yaptık teyzesi:1hug:
aferin size .:1hug:
şimdi ben kaçim kızlar şu dolaptakileri bulaşık makinesine atim biirde rafları dolapları sileyim .öğleden sonra biter işim gelirim yine.hoşçakalın Şeniz
ya bugün sendemi kötüsün çitosum.bende biliyosun kusma mide bulantısı falan hiç olmadı ama bugün bende pek iyi sayılmam.içim bulanıyo bayılcak gibi oluyom .ama çok ta sıcaklar gelmeden bu işleri bitirmek istiyorum .bodrum çok sıcak oluyo büyük temizlik yapım da bitsin bu hafta.
Hakcacım bugün regl günüm ve aşılamamın 14.günü. Doktorum reglin geçsin diyor. O nedenle hala test yaptırmadım. Sen ne zaman test yaptırmıştın aşılamalarında? Bu arada nasılsın? Minik fasülyen nasıl? Cinsiyet belli oldu mu?
günaydınlar herkeseeeeee
hepinizi öper Şenizsırnaşık şey hayırlı cumalar dilerim
ben bi geçmişe göz atıp geliyorum
Maşallah kuzuna hakcacım kocaman olmuş. Umarım regl olmam bekliyoruz bakalım. Belki bu akşam dayanamayıp kan testi yaptırabilirim.
günaydınlar herkeseeeeee
hepinizi öper Şenizsırnaşık şey hayırlı cumalar dilerim
ben bi geçmişe göz atıp geliyorum
sağol teyzesi. biz sizlerin haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.halay çekicez inşallah:teytey:
Canım çıkıyorum ben şimdi. Umarım güzel haberler ile geri gelebilirim.Kendine ve minik bebişine çok iyi bak.
citosum okyanustan haber yok değil mi geçmişede göz attım ama gözümden mi kaçtı acaba:uhm:
yok canım dün hiç gelmedi bende merak ettim özelden msj yazdım cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?