Anlıyorum canım baya zorlu aşamalar kaydetmişsin ama olsun Allah isterse herşey olur.Birde bişey söyliyeyim benim yengemde senin gibi arka arkaya düşük yapmış olmayacak sanmışlar ama şimdi 3 tane aslan gibi oğlu var.Sen üzme tatlı canını ama bizide fazla habersiz bırakma okyerimsenibenevet canım düşük yaptım 2 hafta önce 1 bucuk aylıktı 5 yılımız bitti 3 yıllıkkende 7 haftalık düşüğüm olmuştu buda 5 yıl üzerine 6 haftalık düştü ilkini klomen ve pregynl tedavisinin 7 ayında hamiş olmuştum buda 6 aylık gonal f ve ovitrelle tedavisinin 2 ayında olmuştu ama yine veda etti bize ama RABBİME sonsuz şükürler olsunki bu kadarınıda tattırtı bize o çift çizgiyi ve 5 üzerindeki yüksek değeri görmek bile bi nevi susuzluğumuzu giderdi işte böyle arkadaşlar 2.adetimden sonra tekrar başlıcaz tedaviye inşallah bu topikten sizlerle hayırlı haberlerimi paylaşırım ama ben sizin kadar sık giremem belki kusuruma bakmayın olurmu şimdiden
hg aspera ama ağlama Allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:bende hamile kalıyorum ama doğuramıyorum inş bi gün gelir bebeğimi kucağıma alırım senağlama
Henüz yeni evli ve korunmayı yeni bıraktığımız için doktor eşim hakkında bişey demedi muayene olun falan diye.İnşallah ondada bişey yokturda biran önce olur.Ama nekadar düzenli adet olsa doktor hiçbir problemi olmadığını söylesede böyle bile çok hamile kalamayan var.Herşey nasip kısmet meselesi Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz.İşallah bizede o duyguyu tattırır:Saruboceq:dil nurcum ne güzel işte hiç bir sorununuz yokmuş eşindede bi problem yoksa olur inşallah...
Bunu yazdım bi köşeye ya şimdide sen geldin diye ben gidiyom işte küstüm cadı:dilcikar:dilnur lülülülülülü kardeşime topiği gezdiriyodum kıs misafirim vardı bugün hehheh geldim diye seni gandırdımşakkıdı
cok uzgunum kızlar sanırım eşimle ayrılıyoruz.cok uzgunumm
ben daha kendi doktoruma gitmedim testide bi tıp merkezinde yaptım ama doktorumla konuştum salı saat 9 da nasip olursa gitcem.
slm . bayanlar hamileliğim 5 hafta olmuş ve çok kötü geçiyo aşırı mide ağrısı ve kusma var şimdi serumla besleniyom allah herkese hayırlı hamilelik versin...buarada keseyide net gördük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?