Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hıı hıı bekliyom ben birazcık emzikle idare edeyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

heee tamam söz eğerki gelirsem bodruma kii gelmek çok istiyorum mutlaka uğruycam söz.senin nohun yerini ısıtırım .ısıcacık yaparım bennn:emir_bebek:sırnaşık şeysırnaşık şeya.s

heeee anne anne alacakmış bide babaanne alsın beşik birleştirip yatarım. hehehhehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla uzun sürünce bebk işleri mecburen çalışma diyoruz artık.izledim ben o diziyi kıskanç koca nolcakÇok üzgünüm çoook .uzaktan el sallasaydın kız hee:lepi:

el sallamak mümkün mü zaten bi elim onda bi elimdede çantam vardı,malesef sadece göz ucuyla baktım:jeyyar:

gördüğün gibi bomba gibiyim şekerim sen nasılsın bakiiimsüprizzzzz
iyiyim bende çok şükür az önce uyandım kahvaltı yapıcam şimdicokacimcoook

uykucu...uyusunda büyüsün ninni ...tıpış tıpış yürüsün ninniiiii..biraz daha sessiz olak yarın uykunu bölmeyek
çok şamata ettik uyandın demii:jeyyar:

evet şekerim kızım oluyo hihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy çok sevindim cimcime oluyo hemiihihoyyyt ilk defa yanıldımsengözlerimebaksanab
hakcaya kıs dediydim citosla beryale oğlan bakıyım onlar ne olacaknaniknanik

kızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????

ben kist için kullandım cnm

hadi bu seferde ben sorayım size hamile arkadaşlar ilk hamile kaldığınızda sizden akıntı geliyormuydu

hlymms canım ben ilk dr gittiğimde 4+5 günlüktü ben ozaman gördüm daha erken görünür mü onu bilmiyorum ama zannetmiyorum çok miniktiyerimsenibenyerimseniben

kızlar helikopter kazasında ölenlerin selaları okunuyo içim bi hoş oldu allahım ailelerine sabır versin tekrardan başları saolsun...kabirlerini ziyarete gidecemsenağlama

ya bı arkadasım hamıle demıstım yaa dr onda ıkı kese gormus ıkız olabılır demıs ama olmayada bılır bırı su kesesı olabılır demıs o yuzden sordum o gıttıgınde4 4 5 haftalıkmıs o da korkuyo sımdı acaba hamıle degılmıyım dıye

iyiyim rıfeydecim sayfaları takip edemiyorum hızlı hızlı geçiyo
göbüş çıktı artık :teytey::teytey:
rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede :Saruboceq::Saruboceq:

canım ben ilk evlendiğimde 1 sene kullanmıştım
Amin canım inşallah yaaa
benimde yumuttam 24 mm olmuş ama adetin3. gümnünde dr kiste dönüşmesin diye hap verdi ama hapı kullanmaya başladıgımdan beri sanki adetmişim gibi hissediyorum sancılarım oluyo arada normalmi acaba?

uykucu...uyusunda büyüsün ninni ...tıpış tıpış yürüsün ninniiiii..biraz daha sessiz olak yarın uykunu bölmeyek
çok şamata ettik uyandın demii:jeyyar:

uyutmadınızki insanı şaka bi yana daha ne kadar uyuyacaksam bende artık ayıp ediyorum farkındayım vallakötükedihüso

ayy çok sevindim cimcime oluyo hemiihihoyyyt ilk defa yanıldımsengözlerimebaksanab
hakcaya kıs dediydim citosla beryale oğlan bakıyım onlar ne olacaknaniknanik

ben kist için kullandım cnm

canım ya ben hapı kullanmaya başladıgımdan beri sanki adetmişim gibi sancılarım var kasıklarımda kaynama oluyo midem bulanıyo normalmi acaba yada o 24 mm yumurta bebek olabilirmi:uhm:

okyanus maşallah 4 aylık olmuş bebeğin. senin bulantıların varmıydı ay herkese bunu soruyorum bir umut ne zaman geçer diye öğrenmek için.

merhaba yebcim hg
bende çıkıyodum ama çıkmadan sanada anlatıyım
rep + puan demek
ne kadar çok rep o kadar çok itibar puanı
mesajın sağ üst tarafında kötü içerik butonunun yanında gri renkli terazi varya ona tıkla cnm sonra ister yorum yap istersen boş olarak tamama bas işte bu kadar
rep verdiğin kişinin popülaritesini artırmış oluyosun
biz burda istesnasız herkese veriyok sende ver kk ya kalmasın dağıt gitsin

Back
X