canım çok fazla güvenmiyorum tabi.Rabbim istemezse yaprak bile kıpırdamaz..
her şey O ndan,ama yinede biz tedbirimizi alalım da...umut dünyası işte ne yaparsın:Saruboceq:
o konuda haklısın allahtan dileğim tez zamanda bebişini eline alırsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok fazla güvenmiyorum tabi.Rabbim istemezse yaprak bile kıpırdamaz..
her şey O ndan,ama yinede biz tedbirimizi alalım da...umut dünyası işte ne yaparsın:Saruboceq:
insaşşal sizinde yakında hayırlı haberleriniz alırız canım teşekkürler =)
insaşşal sizinde yakında hayırlı haberleriniz alırız canım teşekkürler =)
kime belli edicemk, annemler uzakta oturuyo kocam gitti küstü ne biliyim üf bi manyak oda içerde oturuyo tek başına senağlama senağlama
cnm burada öyle yazmışsın çekti gitti oda o yüzden yazdım bende
canım bebeğinin kalmasına gerçekten çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben geldimm size iyi haberim var benim inatçı japonum ikna oldu bebişim kalıyo ay çok mutlyummmmmmmmmmmm :teytey:
heeh =) benim herif 2 yıl sonra istiyodu hiç istemiyo diğildide öyle işte hani japonyada doğar çift vatandaş olur falan filna işleri yüzünden
ben geldimm size iyi haberim var benim inatçı japonum ikna oldu bebişim kalıyo ay çok mutlyummmmmmmmmmmm :teytey:
tamamda canım tabi aile meselelerinize karışmak istememde allah bir canı veriyor sen bu canı nasıl istemezsin hepimizde aynı değilmiyiz ben mesela 2 sene istemedim eşimle birlikte şimdi bebiş istemeye başladık ki bu zamana kadarda korunmştuk istemiyorsa ozaman yolunu yordamını düşünseymiş yazık değilmi bu sabiye aman neyse boşver şekerim nasıl olsa ikna ettin ya sen ona bak sen moralini bozma sakın çünkü biliyorsun ki sen neden çok etkilenirsen oda senin gibi etkileniyor
bol bol dua etçem size =)
aki.no.bebi cim bebiş ne kadarlıkmış
canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .evet cnm ıgne vurundum ben 22 martta eger adet olmazsam 8 nısanda test yapıcam
ıns hamıleyımdır bende bu gaz sancısı falan olunca dedım heralde yıne olmucak beklemekten baska carem yok pekı nasıl atlattın bu gaz sancılarını cok kotu yaaa ıkı aksamdır felaket gunduzlar cok olmuyo ama aksamları cıldırıyo
sen nasıl atlattın
canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandımkızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????
yaaaaaaa ben yine bişey sorcamm özellikle hamilelere hamile kaldığınız ay döllenmeden sonra belinizde ağrı oldumu hafif adet olcak gibi
canım yumurtam adetin 3. günü 24 mm di yani adetle atılsın diye dogum kontrol hapı verdi dr bu ayda yumurta takibine başlıcaz ama ben hapı kullandıgım sürede hep adetmişim gibi sancılarım oldu ve midem bulanıyo sürekli nedendir acaba :uhm:
doğum kontrol hapları mide bulantısı yapıyomuş uzun süre korunma amaçlı kullananlar değiştiriyo hapını ama sen kısa süre kullancan.geçmiş olsun çok
1 ayl 2 haftalık =)
1 ayl 2 haftalık =)
allah analı babalı büyütsün canım darısı biz olmayanların başına