Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başına gelmeyen anlamıyor yok acele etmeyin yok bu ne acele anlamadım gitti milleti :teselli:
oo şimdi durmuş bana oglumuz olsun ona karate falan ögretirim kız olsada öğretirim gerçi farketmez diyo (kendisi karete& break dans hocasıda)
haa o kese xD ne hemde bewnim eşim aki den mi bahsediyosunuz o zaten bugunden itibaren bana iycene yapışır hamile olmadan önce bile bırakmıyoduki çok yapışkan herif ya hiçte sevmem xD o kendiliğinden gelir zaten ben gelme desemde 0)
başına gelmeyen anlamıyor yok acele etmeyin yok bu ne acele anlamadım gitti milleti :teselli:
escalescim bende hadi bu ay test yapmim diyorum öyle bigün oluyor ki sekiz on gün gecikiyor umutlanıyorum derken adet oluyorumsenağlama:1no2:
canım birbuçuk senelik evliyim gerçi daha erken bir senede korunduk dört aydır korunmuyoruz ama olmuyor
işte ne bileyim canımm ya insan ister istemez takıyor ama biz insanoğlu hemen olsun istiyoruz bazı şeyleri değil mi?
bencede aklısın canım valla etrafımda bile hamile görünce o kadar takıyordum ki kafama ama şimdi saldım engine napalım