Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bulunmaz bursa kumaşı arkidişim
ecik yavaşlayın yaw![]()
banada trenfer oldu bugun 7 gun belim cok agriyor belirtilerini anlamiyorum tupbebekle hamile kalan varsa belirtilerini yazsin LUTFENNN
arsanız bulursunuz canım nasılsın vildangel
vildanım o konuda bende sorun var işte sizin yazdıklarınızı görünce dayanamıyor hemen yazıveriyorum
bazı sorunlarım vardıda onlara yardımcı olmaya calısıolardı xD
nerden bildin ya şıp diye anladın vallasorun olur mu bu
canım ilk 3 ayda düşük tehlikesi olabileceğinden son iki aydada erken doğum riski olabileceğinden ilk 3 ve son 2 ay yasak cinsel ilşki yani size kalmış risk yoksa olabilir ama bana sorarsan yapmayın yani.şansa bırakma bekleyin .walla biz bekliyos 3 aydır.:jeyyar::jeyyar:benim bildiğime göre en son bir kaç ay kala olmazmış ama sen genede beryal falan burdayken ona sor yani hamile olan birine sor onlar daha iyi bilirler
ben galiba regli olcam hafif hafif karnım sancılanıyor
hee biliyom bendede var o çatlarım bişi yazmazsam:lepi:
canım ilk 3 ayda düşük tehlikesi olabileceğinden son iki aydada erken doğum riski olabileceğinden ilk 3 ve son 2 ay yasak cinsel ilşki yani size kalmış risk yoksa olabilir ama bana sorarsan yapmayın yani.şansa bırakma bekleyin .walla biz bekliyos 3 aydır.:jeyyar::jeyyar:
canım inşallah olmazsın da hamilesindir.ama olursan da üzülme sakın :teselli:
iyiyim canım sürttüm geldim çarşıya gittim ucuzluk var yeni mağza biraz bişiler aldım
kocişim evde salonda tv izliyo heran gelip beni kaldırabilir
canım ilk 3 ayda düşük tehlikesi olabileceğinden son iki aydada erken doğum riski olabileceğinden ilk 3 ve son 2 ay yasak cinsel ilşki yani size kalmış risk yoksa olabilir ama bana sorarsan yapmayın yani.şansa bırakma bekleyin .walla biz bekliyos 3 aydır.:jeyyar::jeyyar:
canım inşallah olmazsın da hamilesindir.ama olursan da üzülme sakın :teselli:
canım sen en iyisi doktora sor zaten kontrole gidince haftaya kan ve idrar tahlili yapacak o zaman söyler sana .aa aklıma gelmişken benim kocamın kan grubu B negatif benimki pozitif kan uyuşmazlığı falan sorunu varmıdır acaba üff bee nerden negatif olmuş oda
aha bizim kızlar toplanmaya başladı kılzar hoşgeldiniz
kimse yok sanirim bana yardimci olcak strese devam ufffff ufffff
vildannn soruma cevap vermeden nire gidiyoooooonnnnnnnn
ben geldimm size iyi haberim var benim inatçı japonum ikna oldu bebişim kalıyo ay çok mutlyummmmmmmmmmmm :teytey:
aynen öyle valla o konuyu hiç deme gitsin vildanım bide arkadaşların biraz problemleri vardı onları konuşuyorduk oda tabi hızlı yazmamıza sebep oldu
ya gitme gitme hemen yazamadım cvp kociş işte aradı napıyosun diye:içelim:
gördüm sobe sobe lülülülülülülülülülülülühb escales kimse beni görmicek sandımdı valla:çok üzgünüm:
banada trenfer oldu bugun 7 gun belim cok agriyor belirtilerini anlamiyorum tupbebekle hamile kalan varsa belirtilerini yazsin LUTFENNN