Neyse canım ben çıkıyorum çarşıya çıkıcaz.Daha sonra fırsatını bulursam tekrar geirim öptüm seniŞeniz Kendinede bebişede çok iyi bak:1hug:
vildan...citos...belenay...maat...hakca...yadel...okyanus...beryal...bircan...tatlıbebek...firdevs.. .pancuben...sessizdeniz ve aramıza katılan yeni arkadaşlar hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun...
Hepinizi çok seviyorum
okyanusum canımmm nasılsın bebişimiz nasıl.ösledik senii.
iyiyim canım sağol bebişte ii çok şükür bende sizi ösledim ama h.sonu olduğu için pek kimse gelmiyo gelende bi bakıp gidiyoo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen nasılsın tatlım bebiş nasıl üzüyomu bakiim anneciğini:CüvCüv::CüvCüv:
iyiyim canım bir yaramazlık yok ama bel ve kasık ağrılarım devam ediyo. bugün kızlar tatilde yarın panayır yeri gibi olur topik .çok güzel oluyo kalabalık olunca.öptüm seniii bebişimize iyi bak güzel annesi :CüvCüv:
okyanus ordamısın
ay canım ya geçer merak etme ilk zamanlar oluyo benimde oluyodu normal yani
yarın görüşürüz şekercim öptüm sende ii bak bebişimizeŞeniz
Canım çoğunlukta olmasada bazı kadınların hamileykende normal adeti devam edebiliyor.Bence hemen bir doktora git.Evde test falan yaptın mı?arkadaslar nasilsiniz benim adetim oluyor ama mdem cok kotu her sey den tiksiniyorum istifra ediyorum sizce ne olabilir hamilede olabilirmiyim en co sbahlari mide cok kotu olyor bilginiz varsa yardimedin
gunaydın arkadslar benım durumu bılenler sıze bısy anlatmak ıstıyorum dun aıle meclısı toplandı eşimde gelmiş barısmak ıcın felan yemınler edıyo sozler verıyo sızce ne yapmalıyım.aldatma dıye bısy yok dıyo arkadslarla gezıyrdk dıyo.neden evı terk ettın dedım dayanamdım kavgaya dedı.bılmyrm ne yapıcgmı onu cok sevıyorum sevgım onun herseyını affeder ama bılemyrm.cok kotu durumdym yardım edınn
kızlar hepiniz günaydın.güzel bir hafta olması dileğiyle...
tatlibebek canım DOĞUM günün KUTLU olsun. NİCE senelere. Tüm sevdiklerinle ve en yakın zamanda bebişinle olman dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?