Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol vıldan
ya vıldann kardesım dedıkı abla doktorum cok iyi yarın gidek bir dedı(randevu aldı
bugun adet oldum yarın gitsem olur demı ya gitsemmı sen naptın

benbilirim beloş belenay beryal değil
beryalinki iyi şükür başka kaybeden yok cnm
adetliykende vajinal ultrasonla bakıyolar git bi görün iyi olur tabiki

arkadası tanımıyıorum ama cok üüzldum haydaaa vajınalmı ya cok hazırlıklı değilim ozaman hazır lanayım gideyımmmm kesın bakarmı

hazırlan sen evet kesin bakar
biz tedavi görürken adetin 3. günü gidiyoduk zaten

ozle_mm sen niye hiç konuşmuyon bu topiğin en eskilerindensin heralde demii

bircan senide gördüm canım napıyon ne var ne yok
sende geçmişçisin
akşamları gizli gizli girip geçmişi okuyosun cnm

slm kızlar nasılsınız
belenay için çok üzüldüm allah yardımcısı olsun biran önce sağlığına kavuşur ve tekrar hamile kalır inş allah yardımcısı olsun

hoşgeldin vildan nasılsın canım

beloşa bizde çok üzüldük inşallah allah yeni bir bebek müjdesiyle evlerini neşelendirir:Saruboceq:

belenay değilmıs canım
tmm vıldos ısta gelmişken gideyım ya bizim orda gittigm sinirimi bozmustu bu kadın ıyı dedi kardesım cok ilğilenıyormus her ay üzülmektense sen naptın vıldan evın nasıl oldu

hoşgeldin vildan nasılsın canım

beloşa bizde çok üzüldük inşallah allah yeni bir bebek müjdesiyle evlerini neşelendirir:Saruboceq:

inş canım allah yüzünü güldürür
iyiyim canım 1 nisan şakası dışında (kırmızı kartı yedim gene) cuma dr. gideceğiz bu ay aşılama ile şansımızı deneyeceğiz bakalım hayırlısıyla

evim çok güzel canım yerleştim mis mis oturuyorum
eklemiştim resimlerini ama bayaa gerilerde kaldı heralde ara ara bulamazsın :))))

hadi yaa sendemi şakalandın
banada şaka yapsaya 1 nisan
hangisi gelse kabulüm
ya bebiş ya kırmızı kart
banane benide görsün bende istiyom

peki senin iş ne alemde...kriz sizi etkilemedi inşallah çıkış falan vermezler

evinimi değiştirdin canım hayırlı olsun güle güle otur
inş kırmızı kart değilde bebiş yapar müjdesini canım bizim işler acayip yoğun canım ya beni kaçırmayayım diye bu hafta erken gönderiyolar daha düne kadar 10dan 11 den önce eve gelemiyordum ama dün 2 arkadaşı çıkardılar oda krizden değil takıntıdan müdür takmıştı onlara

evet cnm taşındım çok şükür ohh dünya varmış kurtuldum o evden

valla bebek gelse hiç fena olmaz yok demeyiz cnm ama bu ay çok stresli ve üzüntülü geçti bizim için ister istemez etkiledi bizide ders hayatımızıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…