Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saracım bide unutmadan bende yaşadığım tecrübelerimi paylaşıyorum rahimlerde idrar yollarında iltihaplanmadan dolayıda bel ağrısı oluyo canım

ne güzel 1 nisanda hala b irbirlerine şaka yapabilenler vaar biiiz küçükken hocalarımıza bilindik şakalarıı çook yapardık ama şimdii nerde oooo eski 1 nisanlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar allahaısmarladık yarın yokum kendinize gerçekten çok iyi bakın sizi çoook ama çook özlüycem

fazla uzatmayayım öpüyorum hepinizi bolca şuan çokk üzgünüm

yardımlarınız sevginiz saygınız ve güzel duygularınız için teşekkürler öpüldünüzzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

arkadaşlar allahaısmarladık yarın yokum kendinize gerçekten çok iyi bakın sizi çoook ama çook özlüycem

of ya sara yapma ya sen ciddi ciddi hiç gelmiycek gibi yazıyorsun kız gelirsin dimi anam kim bana halayı öğretecek ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kızlar dün için kusura bakmayın cevap yazamadım dersim vardı derse girdim mecbur gerçi hoş hiç bişe anlamadım mide bulantısından kim kocişimi sormuştuyaa saraydı sanırım neyse iyi oda alışıyo alışıyo şimdi ders vermeye gitti oda =)

saracım sende bize mi 1 nisan yapıyon kııkaydirigubbakcemile2
inşallah şakadır ya,gitmezsin :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…