evet canım =)
kızlar ben kaçtım
hepinize iyi akşamlar....
ben bu hafta öğrendim pazartesi günü =) şey yanılmıyosam bu hafta bitince 7 haftalık olucak
yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...
yaa ben benden başka kimseyi duymadım =) darısı sizinde başınıza =) valla burdakiler olmasa hamile olduguma hiç sevinemezdim heralde =)
inşallah hayırlı haberler verirsin canım benim .cnm ben de haftaya carsamba yapmayı dusunuyorum o zaman 18.gun oluyo
citosum...hakcacım...rufeyde....diloş...beryal...benbilirim..., hlymms..., sara..., sumos23 ...sessizdeniz...selra...huzeyfe... günaydın yani tünaydın kıslar bende geldim virüse rağmen
çitos kuşum nasılsın fındığımız nasıl.ohh be nihayet toplanmışınız sabah kimsecikler yoğudu canım sıkıldı yafrularım nasılsınız bakem hepicinizi tek tek öpüyüm
canım ben 8 haftalıkken sesini duydum .merhaba canm arkadaşlarım nasılsınız sizleri o kadar çok özledimki anlatamam
bugün doktora gittik keseyi de bebeğimide gördük ama kalp atışını duyamadık
sizler ne kadarlıkken duydunuz kalp atışını
deryada diğerleri gibi ateş almaya gelmiş
ateşını almadan gitmiş:dilcikar:
hlymms : iyi bir okuyucu yazma özürlü
yeb2004 : iyi bir geçmişçi okumadan yazmaz
sessizdeniz : adı üstünde sessiz hanım hanımcık
sara : fermuar böceğiydi malesef onunda son günü ...yazmaya üşenmeyen bi arkidişimiz kendisi
citos : aygaz hemen gaza geliyo iki fitledik hemen pc yi kurcalamaya gitti
hakca : sabahçı ve gezmeci bu saatlerde olmaz burda
aklıma geldikçe diğer kızlarıda yazacam
beryalde : uykucu rüyasında listeyi görünce girip güncelliyo.................
hayırlı haberler inşallah toprağım .saol canım bugün öğle yemeğinde gittim kan aldırdım yarın belli olacak bakalım öğle yemeğinde gidip öğreneceğim
canım hoşgeldin .niye üstün sen bakim .napıyım selam verdim kimse bakmadı bende tavşan misali küstüm gidiyodum :lepi:
slm kızlarr beennn geldim nasılsınız
kızlar merhaba, uzun zaman oldu girmeyeli, nasılsınız, güzel haberleriniz varmı?
slmm kızlar kı vıldos benım içind eyaz bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?