Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg dilnurcum nasılsın hayatımŞeniz
Hoşbuldum canım sen nasılsın haberler nasıl :jeyyar:
Buarada ben hala adet olmadım canım ya cuma günü doktora gidicem devlete bari gideyim diyorum
kaynanama söylesem hemen özele götürür ama ortalığı ayaklandırmak istemiyom :delphin:

ayyy kızlar inşallah yaaa...çok heyecanlandım şimdi sizin adınıza ben yaaa:)))
ama evde idrar testi hemen 1 günde çıkmayabiliyor,1 hafta 10 gün sonra çıkıyor.emin olmak iin bekleyin ya da yok bekleyemem derseniz kan testi yaptırın o hemencik çıkıyormuş.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

of ya bak kafam gene karıştı benim

ben bugün birazda sara yüzünden yaptım şekerler o çok istiyordu ama malesef gene bir şey yok olsun artık ama niyetim yok bu aralar yapmaya eğer olaki dahada gelmezse bana gene doktor yolu gözüküyor o değil ben o masaya oturduğumda soru yaşadım yeniden aynı masaya oturduğumda o sorunu yaşamak istemiyorum

eksik çok şekerim hemde çok eksik var hele birisi aramızdan ayrılacakmış ona sabah bayağa üzüldük

ben bugün birazda sara yüzünden yaptım şekerler o çok istiyordu ama malesef gene bir şey yok olsun artık ama niyetim yok bu aralar yapmaya eğer olaki dahada gelmezse bana gene doktor yolu gözüküyor o değil ben o masaya oturduğumda soru yaşadım yeniden aynı masaya oturduğumda o sorunu yaşamak istemiyorum

canım öle deme sonuçta bişi olmayınca mecbur gidicen bakıncan yani inş yaşamazsın :1hug:

herkese mrb burcinnn yeni katılmışın heralde aramıza hg canım escales hlymms mavi gözlü nilüfer rozalin yebb cümleten mrb nasılsınız bakalım

Hoşbuldum canım sen nasılsın haberler nasıl :jeyyar:
Buarada ben hala adet olmadım canım ya cuma günü doktora gidicem devlete bari gideyim diyorum
kaynanama söylesem hemen özele götürür ama ortalığı ayaklandırmak istemiyom :delphin:
yaa demek adetin olmadı cnm bence doktra git niçin olmuyor araştırılsın geç kalma bence :1shok:
bende heycanlı bekleyiş devam ediyor cnm bakalım bebişmi var yoksa havamımı alırım bilmiyomsengözlerimebaksanab

Back
X