Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaa demek adetin olmadı cnm bence doktra git niçin olmuyor araştırılsın geç kalma bence :1shok:
bende heycanlı bekleyiş devam ediyor cnm bakalım bebişmi var yoksa havamımı alırım bilmiyomsengözlerimebaksanab
İnşallah vardır canım ya valla olursa en az senin kadar sevinicem halay başı olcam valla kimseye bırakmam :teytey:
Bende doktora gidicem bakalım nedir dediğin gibi araştırılsın iğne mi yapacak ne yapacak olayım artık yahu :delphin:

eh işte iyi gibiyimde değilimde bilmiyorum yani ben adetimden 10 gün önce oldum yani dr adet değilsin desede ben biliyom adet oldum işte ara kanama bukadr uzun sürmez dedim dr adet gibide olabilr dedi ara kanama. bilmiyorum işte bekliyorum şimdi ne olacak mrk ediyorum

melike sende hoşgeldin şekecim anam bugün gelene hoşgeldin diye diye bir hal oldum kızlar hepniz hoşgeldiniz altta yazmayanlarda dahil anacım kız mavi gözlü senin durumlar nasıl iyisinde ğilmi anacım bugün

İnşallah vardır canım ya valla olursa en az senin kadar sevinicem halay başı olcam valla kimseye bırakmam :teytey:
Bende doktora gidicem bakalım nedir dediğin gibi araştırılsın iğne mi yapacak ne yapacak olayım artık yahu :delphin:
amin inşaalah olursa ilk senle paylaşçem sevincimi tatlım:1hug:

canımm hadi yaa şaka filan olmasın bak bende üzüldüm şimdi canım yaa :çok üzgünüm:

bizde öyle sandık yarın 1 nisanya hepimizi ısrar ettik değilmiş anacım inan varya bayağa üzüldüm ben inşallah yakın zamanda eve internet alırda girebilir bize kendini özletmez şekercim

Back
X