Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım demiştin. doktorumuz bakalım yanılacak mı?önümüzdki ay yine bakıcaz. eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar yeter ki:Saruboceq:darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşalah sağlıkla:Saruboceq:
aaaaa olur mu datlum ben burdayımkaydirigubbakcemile3
eeeeh işde iç güvesinden hallice derler ya:roflol: onun gibiyim bu gun dr daydım da
adet olmamıştım bu ay gittim adet söktürücü verdi.oluncada klomene başlıcam işte tedaviye devamsen nasılsın canım senın çalışmalar ne alemde
2 ay önce bende senin gibi adet olamıyordum dr gitdim bana duposton diye bı ilaç verdi o bıtdikden hemen sonra oldum bende yarın klomene başlıyorum hadı hayırlısı bakalım senın adetın kaç gun geçmişdi ve dr ne dedikist falan yokdur inşallh
2 ay önce bende senin gibi adet olamıyordum dr gitdim bana duposton diye bı ilaç verdi o bıtdikden hemen sonra oldum bende yarın klomene başlıyorum hadı hayırlısı bakalım senın adetın kaç gun geçmişdi ve dr ne dedikist falan yokdur inşallh
slm kızlar.şekerkız67,iklimtuana umutlu16 h.g canlarım