Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kız beni güldürdün ya Allah da seni hep güldürsün inşallah :Saruboceq:

Haklsınız kızlar valla ben zaten en başından beri şüpheleniyordum.Gelsede bi güzel sıkıştırsak engin bilgilerimizi paylaşırız merak etmesin :oklava: :oklava: :oklava:

bence okuyor yakalanacak diye girmeye korkuyor.:1shok:

mrb ebrar, ve mrb kızlar nasılsınız? bir gelişmesi olan var mı? ben yarın kontrole gidicem inşallah. bi de bu doktorun fikrini alalım dedik... sizde ne var ne yok?

kimmiş bu bende merak ettim :oklava: kavga filan varsa yardıma geleyim beceremem ama kalabalık oluruz en azından

mrb ebrar, ve mrb kızlar nasılsınız? bir gelişmesi olan var mı? ben yarın kontrole gidicem inşallah. bi de bu doktorun fikrini alalım dedik... sizde ne var ne yok?

merhaba canım biz bu ayı devrettik tam biizm yumurtlama günlerimizde eşim şehir dışına gitti kaydirigubbakcemile4
önümüzdeki aya artık ....sizde sorun neydi ?

hg angel eda sevgı hamıle canım bı de kızlar topıkte erkek oldugundan süphelenıyolar walla ben bıle korktum heralde o sahıs ne durumdadır bılmem

merhaba canım biz bu ayı devrettik tam biizm yumurtlama günlerimizde eşim şehir dışına gitti kaydirigubbakcemile4
önümüzdeki aya artık ....sizde sorun neydi ?
ben de pko var. daha adet günüme 2-3 gün var ama bi gidelim bakalım dedik. kistler ne alemde?arttı mı azaldı mı? bi de artık bi tedaviye başlancaksa başlayalım diyoruz?kaydirigubbakcemile5

hg canım
ne zamandır denk gelemedik...
nasılsın...
canım hangi hastaneye gidiyordun sen...ya da hangi doktora?

hg angel eda sevgı hamıle canım bı de kızlar topıkte erkek oldugundan süphelenıyolar walla ben bıle korktum heralde o sahıs ne durumdadır bılmem

canım soruları normalmiydi yani sen korkma o korksun zaten eyer şüpelendiğimiz şahıs erkekse.kötükedihüso:oklava:

Benim hormon testleri ve ultrason sonuçları normal kızlar.Pko felan yok ama eşimden test istedi dr.Ondan sonra bakıcaz artık tedavi nasıl devam edicek.

Back
X