S
sessizdeniz
Ziyaretçi
merhaba kızlar nasılsınız?
hg canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kız beni güldürdün ya Allah da seni hep güldürsün inşallah :Saruboceq:
Haklsınız kızlar valla ben zaten en başından beri şüpheleniyordum.Gelsede bi güzel sıkıştırsak engin bilgilerimizi paylaşırız merak etmesinklava:
klava:
klava:
Arkadaşlar aramızda erkek mi varklava:
mrb ebrar, ve mrb kızlar nasılsınız? bir gelişmesi olan var mı? ben yarın kontrole gidicem inşallah. bi de bu doktorun fikrini alalım dedik... sizde ne var ne yok?
mrb ebrar, ve mrb kızlar nasılsınız? bir gelişmesi olan var mı? ben yarın kontrole gidicem inşallah. bi de bu doktorun fikrini alalım dedik... sizde ne var ne yok?
ben de pko var. daha adet günüme 2-3 gün var ama bi gidelim bakalım dedik. kistler ne alemde?arttı mı azaldı mı? bi de artık bi tedaviye başlancaksa başlayalım diyoruz?kaydirigubbakcemile5merhaba canım biz bu ayı devrettik tam biizm yumurtlama günlerimizde eşim şehir dışına gitti![]()
önümüzdeki aya artık ....sizde sorun neydi ?
merhaba canım biz bu ayı devrettik tam biizm yumurtlama günlerimizde eşim şehir dışına gitti![]()
önümüzdeki aya artık ....sizde sorun neydi ?
hg angel eda sevgı hamıle canım bı de kızlar topıkte erkek oldugundan süphelenıyolar walla ben bıle korktum heralde o sahıs ne durumdadır bılmem
bence okuyor yakalanacak diye girmeye korkuyor.:1shok:
erkek miklava:
klava:
klava:yav bildirsenize arkadaşlar moderatörlere