Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de pko var. daha adet günüme 2-3 gün var ama bi gidelim bakalım dedik. kistler ne alemde?arttı mı azaldı mı? bi de artık bi tedaviye başlancaksa başlayalım diyoruz?kaydirigubbakcemile5
hlymms Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
merhaba canım biz bu ayı devrettik tam biizm yumurtlama günlerimizde eşim şehir dışına gitti
önümüzdeki aya artık ....sizde sorun neydi ?
tuuuh bu ayda gıttı desene
ayy ne hareketlı topıgımız varr her gunumuz bı olay
ayy ne hareketlı topıgımız varr her gunumuz bı olay
mrb sessiz deniz. iyiym canım . ben özel muayeneye gidiyorum.
canım nasılsın bebiş nasıl anne adayı olmak nasıl bi duygu ya anlatsana birazcık:))
yok canım duymadım.. ben ankarada muayene olmuyorum... kayseriye gidiyorum. orda iyi birini duydum da. bi tanıdık ona gitmişti de... kaydirigubbakcemile3anladım canım sağol..
ben bayındıra gidiyorum da belki aynıdır diye sormuştum...
bir de dr.emine sennur yorulmaz var hiç duymuşmuydun,çağ hastanesinde,özel muayeneside var..
ıym cnm hemde cok ıyı cok guzel bı duygu ama ben hala ınanamıyorum kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum yarın dr a gıdıcez cok merak edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızede yasatsın bu duyguyu
ne yapıyosam ne yıyıosam hep onun ıcın onu en ıyı bı sekılde nasıl beslerım dıye ugrasıyorum bebegım benım canım yavrum melegım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Saruboceq:ıym cnm hemde cok ıyı cok guzel bı duygu ama ben hala ınanamıyorum kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum yarın dr a gıdıcez cok merak edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızede yasatsın bu duyguyu
ne yapıyosam ne yıyıosam hep onun ıcın onu en ıyı bı sekılde nasıl beslerım dıye ugrasıyorum bebegım benım canım yavrum melegım
erkek virüsmüü girdiii(((( kesinleştimi erkek olduğu???banada bi tuhaf gelmişti biraz sapıkça sankii......
ben kaçırdım olayları tühhh -tatlicadiarzu- geçmişi okuyayımda geleyim ben...
rufeydacım naber şekerrr...dinlenmedeyim çok değerlendirme yapmışımda...dinlenmem bitince hemen döneceğim sana:1hug:
ben kocamla bile çekindiğim için oturup konuşamadığım şeyleri size soruyorum. buraya içimi döküyorum. ama aramızda böle erkekler varsa yada sapık ruhlu kızlar varsa(ki onu da istemem) ben burdan soğuyabilirim. birbirimize güvenimiz kalmıcak mı ya? tamam erkeklerde girsin bu siteye. sorabilirler de ama iyi niyetli olup erkek olduklarını belirtsinler. böle sinsiliğe hiiiiiiiçç gerek yok.... çok sinirlendim yaaaaaklava:
klava:
klava:
ben kocamla bile çekindiğim için oturup konuşamadığım şeyleri size soruyorum. buraya içimi döküyorum. ama aramızda böle erkekler varsa yada sapık ruhlu kızlar varsa(ki onu da istemem) ben burdan soğuyabilirim. birbirimize güvenimiz kalmıcak mı ya? tamam erkeklerde girsin bu siteye. sorabilirler de ama iyi niyetli olup erkek olduklarını belirtsinler. böle sinsiliğe hiiiiiiiçç gerek yok.... çok sinirlendim yaaaaaklava:
klava:
klava:
erkek virüsmüü girdiii(((( kesinleştimi erkek olduğu???banada bi tuhaf gelmişti biraz sapıkça sankii......
ben kaçırdım olayları tühhh -tatlicadiarzu- geçmişi okuyayımda geleyim ben...
rufeydacım naber şekerrr...dinlenmedeyim çok değerlendirme yapmışımda...dinlenmem bitince hemen döneceğim sana:1hug: