Ben 7 sene aradan sonra 4. ayımda hamile kalan anne adayıyım..Bebeğim henüz daha çok çüçük 6 haftamızı bitirdik :)) çok mutluyum..İnanılmaz bir duygu..Yüce rabbim herkese nasip eyler hayırlısıyla..Sabah ve akşam bulantılarım var halsizlik deseniz öyle..Ama herşeye rağmen çok güzel duygular...Bir sorum olacaktı bilgisi olan veya deneyimli anne adylarından cevap bekliyorum..Sol ve sag tarafta yer alan bebeklerın cinsiyeti farklı oluyormuş..Mesela; sol tarafta yer alan bebek genelde kız sağda olan erkek:)) Paylaşımda bulunursanız sevinirim.Şimdiden tşk.
Alıntı olan birşeyi paylaşmak istiyorum sizlerle..
Sizinle tanışmak mutluluk verici. Küçücük bir çizgi büyüklüğünde başlayıp, bir fasulye kadar büyüyeceğim bu ay içinde, kan hücrelerimin ve başımın oluştuğunu bilmelisin. Göz ve kulak yerlerimde belirmeye başladı. Kollarımın ve bacaklarımın oluşacağı yerlerde de küçük çıkıntılar oluştu. Senin için atacak kalbim ise gelişimini hala sürdürüyor. Bendeki bu
gelişmeler, sende biraz yorgunluk ve ağrıya neden olabilir ama beni çok
sevdiğin için bütün bunlara katlandığını biliyorum. Bana bol vitaminli taze yiyecekler yollamaya devam et. Gelecek sefere seni şaşırtacağım.
sevgiyle kalın...:lepi:
Alıntı olan birşeyi paylaşmak istiyorum sizlerle..
Sizinle tanışmak mutluluk verici. Küçücük bir çizgi büyüklüğünde başlayıp, bir fasulye kadar büyüyeceğim bu ay içinde, kan hücrelerimin ve başımın oluştuğunu bilmelisin. Göz ve kulak yerlerimde belirmeye başladı. Kollarımın ve bacaklarımın oluşacağı yerlerde de küçük çıkıntılar oluştu. Senin için atacak kalbim ise gelişimini hala sürdürüyor. Bendeki bu
gelişmeler, sende biraz yorgunluk ve ağrıya neden olabilir ama beni çok
sevdiğin için bütün bunlara katlandığını biliyorum. Bana bol vitaminli taze yiyecekler yollamaya devam et. Gelecek sefere seni şaşırtacağım.
sevgiyle kalın...:lepi: