Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama apla ağlamayana rep (meme) vermiyolarşöle bi sayfalara baktımda bizim kızlar rep delisi olmuş heyy kızlar kendinize gelin yahu arsızlık yapmayın bakim akıllı uslu kızlar olun öle istenmez ayıp verirlerse alırsınız ahh ahh sonra dicekler anneleri nasıl yetiştirmiş bunları ama bizim kıslar usludur dimi cicidir dimi hımmm
üstüme alındım ablacım yani öyle bir yazmışsınki direkt benim yazdığım cümleye cevap gibi
neyse sen bizim büyüğümüzsün ne desen haklısın ama senin kızlar biraz yaramaz işte bizide böyle kabul et sositososito
dimi ama çak dostum kaydirigubbakcemile5ama apla ağlamayana rep (meme) vermiyolar
bak benden kimse istemiyo çünkü istemeye kalmıyo ben günlük kotamı doldurana kadar veriyom
iyidir canım hoşgeldin ben çıkmak üzereydimvildangel dilnur meraba arkadişler nebersiniz
iyidir canım hoşgeldin ben çıkmak üzereydim
oyyy yerim ben onu.ne güzel bir hediye bu .çok sevindim senin adına .benim nohutumda büyüyüp böyle şetler yapacakmı yaaaa.HOŞBULDUK CANLARIM BEN İYİYİM SİZLERDE İYİSİNİZDİR iyide gözüküyorsunuz. Benim oğluşum okulda bana çerçeve yapmış çok güzel bide form doldurmuşlar öğretmenleriyle okuduğumda agladım bide beni tanıtmış ama hep kendi sevdiklerini söyleyerek ben en çok balık severmişim ıspanak sevmezmişim en çok yapmayı sevdiğim yemek makarnaymış. En çok fark var şarkısını severmişim en çok sevdiğim arkadaşım anneannesiymiş ben kızmayı sevmezmişim ve beni çok seviyormuş çünkü ona oyuncak alıyormuşum inanırmısınız bana en pahalı hediyeyi verse bu kadar sevindirip duygulandırmazdı. Allahım herkese evlat verip bu duyguyu yaşattırsın. Gün boyu canım annem şarkısını söyledi. Anneannesine gittiğimizde anneanne anneanneler günün kutlu oldun diyo yerim ben oğluşumu yaaaaaaa bitanem
selam tatlım nasılsın .slm kızlar nasılsınız bende kaçgündür yoktum özledim sizleri
ohh yeni işin hhayırlı uğurlu olsun kuşum .nohutuma ne alcan ilk maaşınla :jeyyar::jeyyar:merhaba şekerler nasılsınız bakalım ben çok iyiym işe başladım tadını çıkarıyorum nasılda öslemişim çalışmayı neler yaptınız bakalım yeni hamiş varmı?
canım hoşgeldin aramıza.inşallah bu kez tutunur bebişin annesine.Merhaba.ılk denemedekı basarısızlık ve bu sıtede kımsenın benımle ılgılenmeyısı nedenı ıle kızmıs gırmemıstım.bana yazı yazıldıgını gorunce cok sevındım :) sımcık 2 .denememı yaptık 5.gunumdeyım sans dıleyın olurmu. cevabım cok gecıktı ozur dılerım
senağlama
şekerim nerelerdesin sen bakim hımmmmslm kızlar nasılsınız yeni haberler varmı:1hug:
selam kızlar
merhabalar ben yeni üyeyim ve sitenize forumdan bikaçyeri okuyarak üye oldum çok samimi geldiniz çüknü... kısaca kendimden bahsedeyimyaklaşık 2 sne önce kürtaj geçirdim herhangi bir sorun yaşamadım artık bebiş istiyorum ama hiç olmıycakmış gibi geliyor çok fazla korkum var. eşimle ayda 1 kez buluşabiliyoruz işinden dolayı ve onun gittiği dönemler benim test yapma dönemlerim oluyor. eşim 1 mayısta yanıma geldi ve bu tarih benim adet tarihimdi. adet görmeyince heveslendim fakat ayın 7 sinde adetim başladı ve 10unda bitti bu süre benim için çok kısa normalde 6günden önce bitmez. üstüne görme mevzusunu gördükten sonra bayaa umutlandım ama test yapmaya korkuyorum olumsuz bi sonuç alıcam diye. fakat baş dönmem var sürekli uyku isteği ve mide yanmam da mevcut. kendi kendimi umutlandırıyor olabilirmiyim acaba uffff sanırım birkaç kelime yazmanıza ihtiyacım varr... sevgiler ve selamlarrr....