Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

herkezin kendi inancı artık ama ben denedim ve gelişme oldu haaa olur allah vermez vermezzz

canım tabi herşey allahın taktiri oraları karıştırma şunu anlamadım adetliyken mi ilişkiye girican anlamadım eğer giriliyorsa benden paso çünkü dinen uygun değil biliyorsun aydınlatırmısınsositosositoCADIARZU

canım tabi herşey allahın taktiri oraları karıştırma şunu anlamadım adetliyken mi ilişkiye girican anlamadım eğer giriliyorsa benden paso çünkü dinen uygun değil biliyorsun aydınlatırmısınsositosositoCADIARZU

adetliyken ilişki olmaz daha neler cnm işte tam yumurtlamaya hazırlık olsun diyee ölee... sonra yumurtlama gününde sıkı çalış bu kadar

ben sadece yaptığım bişeyi paylaşmak istedim umarım deneyen olursa işe yarar

ayyyyyyyy canım kime söylersem ikizin olur inşallah diyiyo kız allah söyletiyo ha inşallah ne güzel olur 2 biberon birden sallarım ne güzel heycanlandımdelikafadulden:teytey:Şeniz:dance::roflol:sırnaşık şey

insallah canım bende ikizim olsun cok istiyorum ama benim esim allah korusun diyo ben biraz nazlı büyüdüm sen sıkıntıya gelemen benim üstüme atarsın cocukları diyo birine bakacagından bile süpheliyim diyooookaydirigubbakcemile

hb kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla ama iyi olun emi...çitos naber canım görüşemedik ne zamandır...

slm bircancım geçmişi okuyordum cnm biz iyiyiz sennasılsın bebişin cinsiyeti bellimi cnmŞeniz

insallah canım bende ikizim olsun cok istiyorum ama benim esim allah korusun diyo ben biraz nazlı büyüdüm sen sıkıntıya gelemen benim üstüme atarsın cocukları diyo birine bakacagından bile süpheliyim diyooookaydirigubbakcemile

inşallah ikiz olur benim eşimin korkusuda bebiş olursa papucum dama atılacak diyiyo bak bugunleri unutma işine çok yarıyorum tek başına bebiş yapılmaz bugünlerin hatrına bebişin olunca benide gör diyiyo bakalım inşallah ikimizde ikiz istiyoruz inşallah olur:Saruboceq:

-QUOTE=osmaniye80;6811436]ben adet olucam yine herahlde bugün gögüslerim agrıyoo bu ay da tutmadı herhalde[/QUOTE]

:oklava:bak şuna adet olucam olucam diye adet olucak şimdi relax hayatım adet olmayacağım de :oklava:

-QUOTE=osmaniye80;6811436]ben adet olucam yine herahlde bugün gögüslerim agrıyoo bu ay da tutmadı herhalde

:oklava:bak şuna adet olucam olucam diye adet olucak şimdi relax hayatım adet olmayacağım de :oklava:[/QUOTE]

olduuuuuuuuuu canım byyyyyyyyyyyy

Back
X