- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
yok canım öyle değil bugün iğne vuruldum 14 gün sonra belli olacakkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım minik kelebekçik gelir bu ay inşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım öyle değil bugün iğne vuruldum 14 gün sonra belli olacakkaydirigubbakcemile3
herkezin kendi inancı artık ama ben denedim ve gelişme oldu haaa olur allah vermez vermezzz
canım tabi herşey allahın taktiri oraları karıştırma şunu anlamadım adetliyken mi ilişkiye girican anlamadım eğer giriliyorsa benden paso çünkü dinen uygun değil biliyorsun aydınlatırmısınsositosositoCADIARZU
insallah ikiz bebeklerin olur insaallah
ayyyyyyyy canım kime söylersem ikizin olur inşallah diyiyo kız allah söyletiyo ha inşallah ne güzel olur 2 biberon birden sallarım ne güzel heycanlandımdelikafadulden:teytey:Şeniz:dance::roflol:sırnaşık şey
ben sadece yaptığım bişeyi paylaşmak istedim umarım deneyen olursa işe yarar
hb kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla ama iyi olun emi...çitos naber canım görüşemedik ne zamandır...
insallah canım bende ikizim olsun cok istiyorum ama benim esim allah korusun diyo ben biraz nazlı büyüdüm sen sıkıntıya gelemen benim üstüme atarsın cocukları diyo birine bakacagından bile süpheliyim diyooookaydirigubbakcemile
canım hamile kaldığın an haber bekliyorum sakın unutmaklava:
-QUOTE=osmaniye80;6811436]ben adet olucam yine herahlde bugün gögüslerim agrıyoo bu ay da tutmadı herhalde
benn geldimm ama kimse kalmamıss escales gizee kıslarr ben geldim kaydirigubbakcemile