Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım kızzzz-tatlicadiarzu-herkes geçmiştemiiii
&ayla&, alisyha, beryal+, citos2903+, empty002, k.a.y.r.a.+, ozbek83, sinemis84+, vildangel+
kızlar günaydın hepinize yaa kimse konuşmuyor hepiniz geçmiştemisiniz
sinemis kız sen neden konuşmuyorsun zaten arada giriyorsun özletiyorsun kendini
vildan kız gözlerim yaşardı bu saatlerde uyanırmıydın kız sen
kayra günaydın canım
citos hoş geldin canım
günaydın güzel bağyanŞeniz&ayla&, alisyha, beryal+, http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=113972+, empty002, k.a.y.r.a.+, ozbek83, sinemis84+, vildangel+
kayra günaydın canım
citos hoş geldin canım
vildan hoşgeldin canıım![]()
ben burdayım kızzzz-tatlicadiarzu-
günaydın güzel bağyanŞeniz
öğleden sonra yokumya sizinle konuşmak için geldimhihoyyyt
günaydın...hoşbuldum cnm naberŞenizalkisalkisalkis
&ayla&, alisyha, beryal+, citos2903+, empty002, k.a.y.r.a.+, ozbek83, sinemis84+, vildangel+
kayra günaydın canım
citos hoş geldin canım
günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...
hoşgeldin hakca nasılsın canım bebiş nasıl bakalımgünaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...
aman iyi düzelsin pc özlüyoruz güzelim seni kaybolup duruyorsunyok be hayatım burdayım bakıyom öleee aman aman sorun vardı ya bilgisayarda geçti şükür valla kaç gün deli oldum giremedim diye :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yumurta ne alaka yada bi işmi yarıyorinşallah yumuşların büyür canım kendini sıkma stres yapma büyüyeceğini düşün olumsuz hiç birşey düşünme bol bol yumurta ye bu arada
günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...
iyi çok şükür umutlarla sabırla yola devam durmak yokkkkkkkkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayy canım benim yaa kıyaman sanaaa bizim için kalkmış bu saattegünaydın güzel bağyanŞeniz
öğleden sonra yokumya sizinle konuşmak için geldimhihoyyyt
günaydın...hoşbuldum cnm naberŞenizalkisalkisalkis
günaydın canım serdarımız nasıl bu gün sen nasılsınŞenizcümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım hakcam hoşgeldin nerdeydin gözlerim seni aradı dünŞenizŞenizŞeniz
öle deme şimdi ilk zamanlar pek birşey yenmiyo sonra bulantıların geçince yersin yavaş yavaş. tavuk et falan fazla yemiyorum zaten ben vejeteryanım .ki ek vitamin alıyorum ben .eşine söyle benim bebişimde tavsiyelerde bulunsun bakimmm:1shok:maden suyu içiom ama asidi kaçması gerektiğini bilmiodum eşim bişey olmaz dedi asitten ama..dur doktora gidince sorayımm canım tavuğuda eşim izin vermio tavuktaki büyüme hormonu direk bebeğe geciomuşş hani tavuklar cabuk büyüsün diye hormon veriolar ya işte o..sık tüketme bence sende yada doktoruna sor...benim doktorum yani kocam:))yasakladıda:jeyyar:meyve yiyemiom ya cevizide çok nadir...ayyy ben ii bakamıom yavruma a:çok üzgünüm:ffetsin beni
iyiyiz teyzesi ne yapalım babamızı işe yolladık biz dorukla hemen geldik yanınıza.bir yandan da kahvaltımızı hazırlıyos da ondan geç yazıyozzzberyalcim sen nassın bebiş napıo kısssss yirim onu bennnnnn:dance:
iyiyim canım çok iyiyim
ama adet oldum bu ayda kırmızıyı gördüm
ben kırmızı rengi çok seviyorum evimin bile heryeri kırmızı ama artık hiç sevmiyorum -tatlicadiarzu-
canım sen nasılsın doruğum nasıl versin bakalım teyzesine bir dudak