• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal dünürüm naberrrrrr nasıl damadım nohut doruk heee na pıyo annesinin göbüşünde :emir_bebek:hiç aramıyo kayınvaliidesini heeee kırgınım on a göre-tatlicadiarzu-

senin kızıdamı aldı kıs doruk
7 karılı pürmüz oldu :roflol::roflol:

beryalim dün sormuştun neler alıcan diye oğluşumun beşiğini aldık bugün göndercekler cnm birde bıcı bıcı ciciler aldık teyzesi burda olsaydın doruğuda alacaktım ama sen adresi ver ben alır gönderirim sana cnmsüprizzzzz

beryal dünürüm naberrrrrr nasıl damadım nohut doruk heee na pıyo annesinin göbüşünde :emir_bebek:hiç aramıyo kayınvaliidesini heeee kırgınım on a göre-tatlicadiarzu-

dünürcüm her girişinde sana yazdım ama sen beni görmedin yaaaa.küseriz bak öle deme
sen hiç öslemedinmi damadını.niye bizi bırakıp gidiyosun .:oklava:

dilnur , nilüşşş, escales,&ayla&, alisyha, beryal, nohut ,doruk, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., ozbek83, sinemis84, günaydın kızlar ve bebişlerhihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...

cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım hakcam hoşgeldin nerdeydin gözlerim seni aradı dünŞenizŞenizŞeniz

&ayla&, alisyha, beryal, citos2903, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, sinemis84, vildangel
kıslar tekrardan günaydın hepinize.....................
günaydın hepiniz hg

öle deme şimdi ilk zamanlar pek birşey yenmiyo sonra bulantıların geçince yersin yavaş yavaş. tavuk et falan fazla yemiyorum zaten ben vejeteryanım .ki ek vitamin alıyorum ben .eşine söyle benim bebişimde tavsiyelerde bulunsun bakimmm:1shok:

iyiyiz teyzesi ne yapalım babamızı işe yolladık biz dorukla hemen geldik yanınıza.bir yandan da kahvaltımızı hazırlıyos da ondan geç yazıyozzz

hayırlısı olsun canım bak az kaldı bu ay inşallah ovitreel vurulursun o hamile kalmanı sağlar inşallah.
adetinin 5 inci günü falan git doktoruna yumurta takibi yaptır tatlım .adetin 12 yada 13 üncü günü vururluyo bu iğne.

anladım şekerim eşimin dediğine göre bebişi en iyi geliştiren şeylerin başı yoğurt hergün mutlaka bi kase ye bide elma ye, ayva ye kız helede çekirdeklerini mutlaka ye bebişi güzel yapıomuş

yumurta ne alaka yada bi işmi yarıyor
geçenlerde tvde izlemiştik kızlarda seyretmişlerdi yumurta yada havyar içinde kök hücre olduğu için yumurtalıklara iyi geliyormuş onun için dedim canım
birde hayıt tohumunu söylemişlerdi ama onu tedavi esnasında kullanmayın dediler

günaydınkaydirigubbakcemile3 hakcacımkaydirigubbakcemile3 hoşgeldinkaydirigubbakcemile3bebiş nasılkaydirigubbakcemile3yine bugünde kaydirigubbakcemile3biyere gidecenmikaydirigubbakcemile3ne güzel kaydirigubbakcemile3 gülüyosun kaydirigubbakcemile3

:1hug::1hug: merhaba vildancım bugünde pc de sorun var sanırım bakalım ne kadar burada olacağım...sen nasılsın?

ayy canım benim yaa kıyaman sanaaa bizim için kalkmış bu saatte :utangac:

günaydın canım serdarımız nasıl bu gün sen nasılsınŞeniz
serdarım çok iyi teyzesi cicileri alındı oğluşum çok mutlu cnm sen nasılsın ŞenizŞeniz

&ayla&, alisyha, beryal, citos2903, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, sinemis84, vildangel
kıslar tekrardan günaydın hepinize.....................
günaydın cnmŞeniz

beryalim dün sormuştun neler alıcan diye oğluşumun beşiğini aldık bugün göndercekler cnm birde bıcı bıcı ciciler aldık teyzesi burda olsaydın doruğuda alacaktım ama sen adresi ver ben alır gönderirim sana cnmsüprizzzzz

enammmmmmmmmmm yerim ben onun kıyafetlerini.güle güle iyi günlerde kullansın inşallah. canım beşiği nasıl aldın ben oyun parkı gibi olan park yataklardan alıcam .hem cibinliği olanları var .onlar hoşuma gittti.zaten ilk 1 yıl yanımda yatacak ya o yüzden ondan alim diyorum .sen nasıl aldın .
ben daha hiç bir şey almadım bebişe.7 aya girelim öle inşallah.

aaa dünürcüm aşkolsun pc gıcıklık yapıp bozulmasaydı görmemmi sizi ala ala öle deme damadımı ben hep arıyorum valla :)))))) kız kaç kişinin kızını aldın doruğa valla ben kuma istemem kızımın üstüne he ona göre ilk biz taalip olduk heee :kızgın:

kayra sesin soluğun çıkmıyo kısss anlatsana görüşmeyeli neler yapıyon gelişmeler ne yada varmı kaydirigubbakcemile5

günaydın hepiniz hg
hoşbuldummŞeniz
:1hug::1hug: merhaba vildancım bugünde pc de sorun var sanırım bakalım ne kadar burada olacağım...sen nasılsın?
ben çok iyiyim cnm allah bozmasın:nazar:
şimdide pc mi bozuldu yaff:delphin:
saol canım nolsun görüşemioz ayol nasılsın bakalım bende bildiğin gbi canım...

valla hiç sorma canım hasret kaldım topişime ve size
özledim hepinizle şöyle gırgır şamata sohbet etmeyi:delphin:
bebiş nasıl annesi bişeye benziyomu hemen isim takalımsüprizzzzz

Back
X